Menu
Livet

Power Shopping

Hjemvendt fra en tur til Odense hvor der faktisk var forbavsende mange mennesker på gaderne. Da jeg kørte hjemmefra regnede jeg ikke med der ville være et øje, da vejret ikke lige indbyder til udendørsaktiviteter.

Jeg vidste lige præcis hvilke forretninger jeg skulle ind i og kørte målrette for at finde en parkeringsplads så tæt på som muligt. Det lykkedes begge gange, nogle gange har man bare lov til at være heldig.

Det blev til er par løbesko, mage til dem jeg har i forvejen. Jeg er ikke den der skifter løbesko mærke, for man ved hvad man har, man ved ikke hvad man får, og jeg er blevet målt og har løbet på løbebånd med et videokamera i hælhøjde, for at se hvilke sko der lige netop passer til mig, og jeg har været tilfreds lige siden første dag. Da de så ydermere var sat ned til 600,- er det lige noget der passer mig. Når jeg nu var inde i Løb og Fitness, skulle jeg også bruge et væskebælte for når jeg kommer til at løbe 15+ så skal der væske til.

nike_vaeskebaelte.jpg

Mit egentlige ærinde i Odense var en mp3 afspiller fra Creativ. Den er hjembragt og sidder nu til opladning i pc’en, hvor den skal sidde i 3 timer inden den tages i brug. Når jeg kommer til Odense næste gang bliver jeg nød til at købe en oplader der kan gå i en almindelig stikkontakt.

zen_stone.jpg

Hvorfor er det lige at “legetøj” altid skal lades op in timer, inde det må tages i brug?

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Joan
  26. januar 2008 at 14:36

  Tillykke med de nye ting 🙂

  Den er også flot i hvid den zen – Min er (selvfølgelig) pink.

  Dejligt du har fundet løbesko, som passer til dig…

  Reply
 • Helle K.
  26. januar 2008 at 14:45

  Det er kun lavet for, at vi skal gå helt i panik, inden vi kan få lov til at gå igang 😀

  Hvor langt er det lige du skal løbe og hvornår er det? Du er altså supersej…

  Reply
 • Catarina
  26. januar 2008 at 14:52

  #Joan
  Takker 😀 , jeg var lige inde og se din, den er altså flot i pink og den passer til perfekt til dig. 😉

  Det er vigtigt at skoene passer til din løbestil og det ved man kun hvis man får foretagen en løbetest. 🙂

  #Helle K.
  Ja selvfølgelig er det da det, sådan noget fusk 😆

  Jeg skal løbe 1/2 (21 km.) maraton den 3. maj over de to Lillebældtsbroerne og den 31. maj over Storebældtsbroen.

  Reply
 • Stine
  26. januar 2008 at 15:25

  Ventetiden er det værste, jeg hader det også. Og fine ting du har fundet 🙂 Fedt med billige løbesko man ved passer!

  Reply
 • Catarina
  26. januar 2008 at 17:19

  #Stine
  De kunne nu godt sørge for opladningen – så man kan lege det øjeblik man kommer inden for døren 😆

  Reply
 • En magen til – Catarina.dk
  13. april 2021 at 14:01

  […] den mens jeg bare sad her og jeg er imponeret over lyden, som er markant bedre end den lille Stone. Der er simpelthen meget mere bas i Philipsen og det tegner […]

  Reply

Skriv en kommentar