En lang arbejdsdag

28. januar 2008

.. er nu endelig nået til sin afslutning. Jeg mødte ind lidt i 7 i morges var så lige nød til at smutte hjem i da jeg havde en aftale med et en dame fra et Hjemmeservice bureau som måske vil påtage sig opgaven, at gøre rent her hos os hver 14. dag. Hun vil ringe i aften for at fortælle om hun kan få os presset ind. De havde egentlig stoppet for private, men med lidt snak, ville hun godt komme ud og se huset.

baer.jpg

Nu krydser jeg så finger for at det lykkedes.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Stine 28. januar 2008 at 17:36

  Jeg håber det bedste – det lyder som en dejlig ting at slippe for 🙂

 • Reply Catarina 28. januar 2008 at 19:13

  #Stine
  Ja det ville være fedt. Jeg kan sagtens bruge mine weekender på andet 😉

 • Reply Hege 29. januar 2008 at 19:40

  Det høres slett ikke dumt ut.

 • Reply Catarina 29. januar 2008 at 19:48

  #Hege
  Nop, det er det heller ikke og jeg glæder mig til at slippe 😉

 • Skriv en kommentar