Menu
Familieliv / Livet

En lang arbejdsdag

.. er nu endelig nået til sin afslutning. Jeg mødte ind lidt i 7 i morges var så lige nød til at smutte hjem i da jeg havde en aftale med et en dame fra et Hjemmeservice bureau som måske vil påtage sig opgaven, at gøre rent her hos os hver 14. dag. Hun vil ringe i aften for at fortælle om hun kan få os presset ind. De havde egentlig stoppet for private, men med lidt snak, ville hun godt komme ud og se huset.

baer.jpg

Nu krydser jeg så finger for at det lykkedes.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Stine
  28. januar 2008 at 17:36

  Jeg håber det bedste – det lyder som en dejlig ting at slippe for 🙂

  Reply
 • Catarina
  28. januar 2008 at 19:13

  #Stine
  Ja det ville være fedt. Jeg kan sagtens bruge mine weekender på andet 😉

  Reply
 • Hege
  29. januar 2008 at 19:40

  Det høres slett ikke dumt ut.

  Reply
 • Catarina
  29. januar 2008 at 19:48

  #Hege
  Nop, det er det heller ikke og jeg glæder mig til at slippe 😉

  Reply

Skriv en kommentar