Mildt og solrigt

18. februar 2008

..var det da jeg kom hjem. Jeg glæder mig til det hele begynder at springe ud og solen bliver her længere og vi atter kan side ude på terrassen og spise aftensmad.

blomst.jpg

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Soltoften 18. februar 2008 at 17:53

  Ååh, ja. Sidde på terrassen og spise aftensmad. Sidde derude om aftenen og hygge, læse, nyde solnedgangen….

  Jeg glæder mig også afsindigt til det bliver sommer igen 🙂

 • Reply Catarina 18. februar 2008 at 18:04

  Soltoften
  Ja det bliver bare så godt 😀

 • Skriv gerne en kommentar