Måske jeg skulle

24. februar 2008

..jeg har vist det hele. Æg, smør, mel, sukker, mælk og brunfarin, ja jeg har hvad jeg skal bruge, så jeg bager skisme lige en fynsk brunsviger.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

  • Reply Gitte 24. februar 2008 at 09:19

    Mums – det lyder lækkert. Der er intet der slår en hjemmebagt brunsviger. Sikker på at alle drengene vil synes om det. Bag hellere dobbelt portion 🙂

  • Reply Catarina 24. februar 2008 at 09:25

    Gitte
    Jeg bliver helt sikkert populær 😆

    Mon ikke en enelt bradepande er nok 😉

  • Reply Johanna 24. februar 2008 at 10:37

    Uha, det er godt nok mange år siden jeg har smagt brunsviger. Den faldt helt sikkert i god jord.

  • Reply Catarina 24. februar 2008 at 11:03

    Johanna
    Det er lige før jeg skal sende dig et stykke 😉

    Den faldt i god jord, der er allerede røget en 1/2 bradepande.

  • Skriv gerne en kommentar