..jeg har vist det hele. Æg, smør, mel, sukker, mælk og brunfarin, ja jeg har hvad jeg skal bruge, så jeg bager skisme lige en fynsk brunsviger.
..jeg har vist det hele. Æg, smør, mel, sukker, mælk og brunfarin, ja jeg har hvad jeg skal bruge, så jeg bager skisme lige en fynsk brunsviger.
4 kommentar
Gitte
24. februar 2008 at 09:19Mums – det lyder lækkert. Der er intet der slår en hjemmebagt brunsviger. Sikker på at alle drengene vil synes om det. Bag hellere dobbelt portion 🙂
Catarina
24. februar 2008 at 09:25Gitte
Jeg bliver helt sikkert populær 😆
Mon ikke en enelt bradepande er nok 😉
Johanna
24. februar 2008 at 10:37Uha, det er godt nok mange år siden jeg har smagt brunsviger. Den faldt helt sikkert i god jord.
Catarina
24. februar 2008 at 11:03Johanna
Det er lige før jeg skal sende dig et stykke 😉
Den faldt i god jord, der er allerede røget en 1/2 bradepande.