Menu
QE2

Mig som tjener på Queen Elisabeth 2

Når man starter på QE2, starter man i en ”mellem” restaurant, så ledelsen kan danne sig et indtryk af hvad man kan. På QE2 arbejder man sammen 2 og 2 om 18-20 gæster og tro mig selvom det ikke lyder at mange, kan man godt have så sindssygt travlt, så travlt at man knap aner hvad man selv hedder, og det er af den simple grund, at køkkenet ligger så langt væk og, at selve køkkenet er liges så stort som en mindre sportshal, hvor man løber rundt for at få sine bestillinger.

Efter et par måneder, blev vi så “fordelt” ud til andre restauranter, eller forblev samme sted. Jeg var “så heldig” at komme i den bedste restaurant på QE2, den hed Queens Grill Restaurant. Der havde jeg fornøjelsen at blive sat sammen med Andy som kom fra Isle Of Wight. En meget charmerende gut og vores sammenarbejde var kanont. Aldrig har jeg fået så mange drikkepenge som da Andy og jeg arbejdede sammen.

 Andy and I with Mr & Mrs Smith.jpg
~Andy og jeg med et par gæster

En anden fordel ved at arbejde i Queens Grill Restaurant, var at vi kun havde mellem 16-18 gæster. Men hvilke gæster. Under en World Cruise, havde vi så at sige, de samme gæster i 3 ½ måned, det siger lidt om de finanser de havde. Et af de ægtepar vi serverede for, havde en stor suite til at bo i og en lige så stor suite til de ting de købte undervejs. Udover det havde de også deres limousine og chauffør med om bord.

10 kommentar

 • Helle K.
  28. februar 2008 at 13:42

  Jeg ville ønske, at jeg havde rejst da jeg var ung. Jeg skriver lige om det en dag på min blog – hvorfor jeg aldrig kom afsted, selvom jeg havde et job i USA. 🙂

  Reply
 • Perle
  28. februar 2008 at 14:30

  Suger til mig af din fortælling. Selv havde jeg aldrig været ude af min fødeby (lidt groft sagt, men tæt på sandheden) da jeg mødte gemalen. Så bare en tur til Kbh var noget stort 🙂

  Og hvor var du altså en smuk tjener, ikke så sært at du fik mange drikkepenge 🙂

  Reply
 • Catarina
  28. februar 2008 at 19:21

  Helle K.
  Jeg er meget glad for jeg gjorde det, for minderne lever videre i mit hjerte. Jeg glæder mig til at læse om hvorfor du ikke kom til USA. 😀


  Perle
  Jeg er også den i familien der har haft størst udlængsel og når man nu kunne tjene penge på at rejse ud, så gav det sig selv.

  Tak for de alt for pæne ord om mig. 🙂

  Reply
 • Joan
  28. februar 2008 at 19:33

  Kan da godt forstå, at du tjente mange drikkepenge. Du er jo en total hottie..
  Må ha været utrolig spændende.

  Reply
 • Catarina
  28. februar 2008 at 19:40

  Joan
  Det var det og jeg ville ikke have undværet det for noget.

  Reply
 • margrethe
  1. marts 2008 at 07:46

  DEt var rigtig spændende læsning, om din tid på QE – Skønne minder at have 🙂

  Reply
 • Catarina
  1. marts 2008 at 07:55

  Margrethe
  Tak, ja det er altid sjovt at se på billeder fra dengang. 😀

  Reply
 • Gitte
  30. marts 2009 at 09:57

  Hej Catarina

  puha hvor var jeg da lige en tur tilbage i tiden da jeg læste om QE2. Det er ski ved at være mange år siden vi red afsted på bølgen blå og besøgte alverdens lande. Har aldrig siden arbejdet så hårdt og så mange timer som vi gjorde på QE2.
  Men hold da op en fantastisk oplevelse vi fik og en masser erfaringer rigere. Alle de skønne ting er gemt i mit hjerte for altid 🙂

  Reply
 • Søren (Kbh)
  30. marts 2009 at 11:08
 • Catarina
  30. marts 2009 at 17:45

  Gitte
  Ja det er skisme ved at være en del år siden, men for pokker hvor havde vi det også sjovt, selvom vi arbejde hårdt og længe. Jeg har aldrig oplevet at nogen af os pev over arbejdet, som mange herhjemme gør.

  Jeg har ligesom dig, også alle oplevelserne gemt i hjertet og vil for intet i verdenen have undværet dem. 🙂


  Søren (Kbh)
  Ja det er den QE2 som nu er ved at blive lavet til hotel skib. En smuk gammel dame, som har givet mig mange herlige oplevelser. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar