Menu
Kogebogen / Sødt, surt & salt

Abrikossuppe

Var hvad vi fik til dessert i aften. Jeg havde helt glemt denne dessert så da jeg så opskriften i min gamle bog, måtte den laves igen.

abrikossuppe1.jpg

Ingredienser:
300 g tørrede abrikoser
1 ½ l vand
½ stang vanilje
1 dl sukker

Fremgangsmåde:
De tørrede abrikoser sættes i blød i vandet i 5 timer. Skrab vaniljekornene ud af den ½ vanilje stang og gem dem til senere brug. Når de abrikoserne er udblødt koges de i de samme vand sammen med den ½ vanilje stang indtil de er møre, dette tager ca. 30 min.

Passer abrikoserne igennem en sigt sammen med kogevandet og kog nu det hele op igen, denne gang sammen dem vaniljekornene.
Serveres med flødeskum.

abrikossuppe3.jpg


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
1

2 Kommentar

  • Sifka
    5. marts 2008 at 20:30

    Det MÅ prøves:)

    SVAR
  • Catarina
    6. marts 2008 at 06:26

    Sifka
    Den er god. (hvis man kan lide abrikoser 😆 )

    SVAR

Skriv en kommentar