Shopping med mere

8. marts 2008

Turen ind til Odense foregik uden ret meget trafik og der var for en gang skyld “grøn bølge”. Herligt!

Turen_til_Odense.jpg

Jeg var ikke den eneste der havde fundet vej til Odense midtby, det var der rigtig mange andre der havde. Der var ikke fyldt men lige tilpas for jeg kunne gå rundt og kikke uden at støde ind i alt for mange og samtidig følte jeg mig ikke som ”Palle alene i verdenen”.

Jeg travede rund i gågaden og alle de små sidegader og kom også forbi noget af det gamle Odense. Det er lidt hyggeligt a se de gamle huse om end det ikke er H.C. Andersens kvarteret, så er de gamle huse i resten også flotte. Dejligt at noget af det er bevaret.

Det_gamle_Odense.jpg

Jeg kom også forbi den udendørs skøjtebane som bar lå brak. Det undre mig, at den ikke for længst er pillet ned, da det jo ikke ligefrem er skøjte vejr.

Skoejtebanen_i_midtbyen.jpg

Søren ringede og foreslog at vi kunne mødes og spise frokost sammen. Vi aftalte kl. 12:30 på Café Olivia, en cafe hvor det er et voksent publikum der kommer og hvor det ikke er baggrundsmusik, hvilket vi godt kan lide, da det giver mulighed for at snakke samme og hører summen af stemmer fra de andre borde.

Cafe_Olivia1.jpg

Der er ikke plads til ret mange på Olivia, så i dag startede vi med at stå i kø, i små 10 minutter, for at få et bord. Jeg vil tro at der er plads til ca. 50-60 gæster.

Cafe_Olivia2.jpg

Søren og jeg valgte at tage Olivias brunch og som altid, er maden lækker.

Cafe_Olivia3.jpg

Til brunchen fik vi en kande kaffe serveret i en rød ”Madam Blå” og i røde kopper.

Cafe_Olivia4.jpg

Det blev ikke til mere shopping efter brunchen, men hol da op hvor har den været en hyggelig formiddag.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Perle 9. marts 2008 at 09:18

    Den brunch ser lækker ud. Tror jeg vil invitere gemalen en dag. Vi er gået forbi derinde før, en rigtig hyggelig speciel gade 🙂

  • Reply Catarina 9. marts 2008 at 11:34

    Perle
    Det skal du endelig gøre. Vi er endnu ikke blevet skuffet, hverken over brunch, frokost eller aftenmenuen. Ved juletid er det huggeligt at gå in og få varmen med en kop chokolade. 😀

  • Skriv gerne en kommentar