Morgenhygge

9. marts 2008

Hvor er jeg dog glad for, at jeg rigtigt fik nydt det dejlige solskinsvejr i går, for i dag er der ikke meget solskin at se, i hvert fald ikke her på Fyn, men pyt den var der i går.

Morgenkaffen er Søren og jeg ved at indtage, imens vi læser dagens nyheder. Sønnike sover, sammen med et par kammerater, over hos en tredie kammerat. De var i biografen i går, kom alle mand og spiste hjemmelavede burger her og skulle så se dvd film og sove hos en tredje. En god fordeling.

ranunkel.jpg

Jeg har ingen planer for i dag, men der dukker nok et eller andet op, men indtil da, vil jeg nyde min morgenkaffe sammen med lækkermanden.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

3 kommentar

 • Reply Kari 9. marts 2008 at 13:24

  De der stille morgener, hvor man bare sidder og hygger uden de store forstyrrelser, dem….
  …ser jeg frem til igen ;o)

  God og hygsom søndag, Catarina.

 • Reply Perle 9. marts 2008 at 14:32

  Regn- og gråvejrsdage kan sagtens nydes. Både inde og ude.

  God søndag 🙂

 • Reply Catarina 9. marts 2008 at 18:31

  Kari
  Det kan jeg godt forstå, de er hyggelige. God søndag til dig også. 🙂


  Perle
  Ja det er det gode ved sådan et vejr, du bestemmer helt selv. Du og familien må også have en god søndag. 😀

 • Skriv en kommentar