Morgenhygge

9. marts 2008

Hvor er jeg dog glad for, at jeg rigtigt fik nydt det dejlige solskinsvejr i går, for i dag er der ikke meget solskin at se, i hvert fald ikke her på Fyn, men pyt den var der i går.

Morgenkaffen er Søren og jeg ved at indtage, imens vi læser dagens nyheder. Sønnike sover, sammen med et par kammerater, over hos en tredie kammerat. De var i biografen i går, kom alle mand og spiste hjemmelavede burger her og skulle så se dvd film og sove hos en tredje. En god fordeling.

ranunkel.jpg

Jeg har ingen planer for i dag, men der dukker nok et eller andet op, men indtil da, vil jeg nyde min morgenkaffe sammen med lækkermanden.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

3 kommentarer

 • Reply Kari 9. marts 2008 at 13:24

  De der stille morgener, hvor man bare sidder og hygger uden de store forstyrrelser, dem….
  …ser jeg frem til igen ;o)

  God og hygsom søndag, Catarina.

 • Reply Perle 9. marts 2008 at 14:32

  Regn- og gråvejrsdage kan sagtens nydes. Både inde og ude.

  God søndag 🙂

 • Reply Catarina 9. marts 2008 at 18:31

  Kari
  Det kan jeg godt forstå, de er hyggelige. God søndag til dig også. 🙂


  Perle
  Ja det er det gode ved sådan et vejr, du bestemmer helt selv. Du og familien må også have en god søndag. 😀

 • Skriv gerne en kommentar