Underlig blomst

14. marts 2008

Jeg har to blomster stående i det ene vindue, de ligner lidt mini peberfrugtplanter. De er egentlig ikke så kønne, men ret taknemmelige. De får en skvat vand, engang imellem og der er så det. Nu er de så begyndt at blomstre, det er til gengæld så fine hvide blomster. Jeg er ret spændt på om det så bliver til røde peberfrugter eller om de starter som grønne.

pebberfrugt.jpg

pebberfrugt11.jpg
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Helle K. 15. marts 2008 at 08:47

    Jeg stemmer for, at de er grønne 🙂

  • Reply Catarina 15. marts 2008 at 18:34

    Helle K.
    Jeg håber bare der kommer nogen på 😀

  • Skriv en kommentar