Menu
Blomster / På tur

Underlig blomst

Jeg har to blomster stående i det ene vindue, de ligner lidt mini peberfrugtplanter. De er egentlig ikke så kønne, men ret taknemmelige. De får en skvat vand, engang imellem og der er så det. Nu er de så begyndt at blomstre, det er til gengæld så fine hvide blomster. Jeg er ret spændt på om det så bliver til røde peberfrugter eller om de starter som grønne.

pebberfrugt.jpg

pebberfrugt11.jpg


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

2 Kommentar

 • Helle K.
  15. marts 2008 at 08:47

  Jeg stemmer for, at de er grønne 🙂

  SVAR
 • Catarina
  15. marts 2008 at 18:34

  Helle K.
  Jeg håber bare der kommer nogen på 😀

  SVAR

Skriv en kommentar