Påskeglad

18. marts 2008

Kom hjem fra arbejde og opdagede at der lå en stor bobleplastkuvert med mit navn på. Det var en dejlig påske gave fra Michala.

Tusinde tak for den dejlige gave Michala, kosmetikpungen fra bastabum.dk, er allerede taget i brug og ligger nu i min taske.

paaske_glad_gave.jpg
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply Joan 18. marts 2008 at 18:28

  Hvor er du heldig. Den er så flot, den kosmetikpung 🙂

 • Reply Stine 18. marts 2008 at 18:40

  Sikke en dejlig påskeoverraskelse 🙂

 • Reply Catarina 18. marts 2008 at 18:44

  Joan
  Den er så lækker. 🙂


  Stine
  Jeps, lige hvad jeg kunne bruge. 😀

 • Reply Helle K. 18. marts 2008 at 18:51

  Dejlig påskegave – pungen er lækker-lækker 🙂

 • Reply Catarina 18. marts 2008 at 19:00

  Helle K.
  Jepper….. og den er min æv bæv. 😆

 • Reply Et smut på handlen 10. oktober 2009 at 17:44

  […] have nøglen til Alfaen, campingvogne nøglerne, læbepomader, pille dåse og deslige i. Jeg har jo denne skønne pung som jeg jo fik i Påske gave. Den opfylder fint behovet for Tampax, lille deo og servietter, men […]

 • Skriv en kommentar