Påskeglad

18. marts 2008

Kom hjem fra arbejde og opdagede at der lå en stor bobleplastkuvert med mit navn på. Det var en dejlig påske gave fra Michala.

Tusinde tak for den dejlige gave Michala, kosmetikpungen fra bastabum.dk, er allerede taget i brug og ligger nu i min taske.

paaske_glad_gave.jpg

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Joan 18. marts 2008 at 18:28

  Hvor er du heldig. Den er så flot, den kosmetikpung 🙂

 • Reply Stine 18. marts 2008 at 18:40

  Sikke en dejlig påskeoverraskelse 🙂

 • Reply Catarina 18. marts 2008 at 18:44

  Joan
  Den er så lækker. 🙂


  Stine
  Jeps, lige hvad jeg kunne bruge. 😀

 • Reply Helle K. 18. marts 2008 at 18:51

  Dejlig påskegave – pungen er lækker-lækker 🙂

 • Reply Catarina 18. marts 2008 at 19:00

  Helle K.
  Jepper….. og den er min æv bæv. 😆

 • Reply Et smut på handlen 10. oktober 2009 at 17:44

  […] have nøglen til Alfaen, campingvogne nøglerne, læbepomader, pille dåse og deslige i. Jeg har jo denne skønne pung som jeg jo fik i Påske gave. Den opfylder fint behovet for Tampax, lille deo og servietter, men […]

 • Skriv gerne en kommentar