Menu
På tur

Randers Regnskov

Christian og jeg havde en rigtig hyggelig tur til Randers Regnskov. Vi var ikke de eneste der havde fået den ide at tage i regnskoven på en Randers regnvejrsdag.

 Randers_Regnskov-1.jpg

Jeg er glad for at jeg kender Randers så godt, for ellers havde vi nok ikke lige fundet en parkeringsplads så hurtigt. For da vi ankom, var der ikke flere ledige parkeringspladser på Regnskovens parkeringsplads, så jeg måtte en tur op gennem byen for at komme ned til én ledig plads vi havde set på vejen ned fra broen.

Vi startede med at stå i kø for at købe billetter, det var dog hurtigt overstået. Jeg frygtede lidt at det ville være rent kaos derinde, med alle de mennesker, men det var ikke så slemt. Der var et par enkelte gange at det klumpede sammen, men ikke noget slemt.

Det nye i år er; et slangehus. Igennem sluser kommer man ind i et rum hvor slangerne faktisk ”løber” frit rundt iblandt de besøgende. Da jeg jo ikke er bange for slanger, synes jeg der var ret fedt at være derinde, det synes Christian også.

 Randers_Regnskov-2.jpg

 Randers_Regnskov-3.jpg

 Randers_Regnskov-4.jpg

 Randers_Regnskov-5.jpg

 Randers_Regnskov-6.jpg

Efter et par timer i selskab med regnskovens dyr og planter, vendte vi næsen hjemad. Hvis du har lyst, kan du se flere billeder her

8 kommentar

 • Marianne
  22. marts 2008 at 07:11

  Jeg tror jeg skal en tur derover med datteren. hun har lige købt en slange og et par Gækkoer – så det er vist lige noget for hende 🙂

  Reply
 • Helle K.
  22. marts 2008 at 07:46

  Jeg tænkte nok, at du ville tage billeder 😉 Fede billeder. Jeg er også vild med slangehuset – det er lidt specielt at være inde hos dem i stedet for at kigge på dem udefra 🙂
  Jeg skal lige i bad, så må jeg ud i sneen – håndværkeren må vækkes, han skal fjerne sneen på fortovet 🙂

  Reply
 • Catarina
  22. marts 2008 at 07:52

  Marianne
  JA for dævlen da, det bliver du da nød til. 😉

  Der er flere billeder på Flickr

  Helle K.
  Se’følig jeg kunne ikke nære mig og havde begge kameraer med 😆

  Jeg er heller ikke færdig med at være derude. Jeg tror at fællestrækkende for bloggne i dag er sne. 😉

  Reply
 • Anita
  22. marts 2008 at 08:01

  Er det nyt, det med slangehuset?

  Måske har de (ud)bygget det gamle slangehus, for da jeg var der for et par år siden, kom vi også igennem et slangehus, hvor vi kunne gå rundt og tælle de slanger vi fandt. Det var svært, for de er vildt gode til at gemme sig 🙂

  Reply
 • Joan
  22. marts 2008 at 08:10

  Skønne billeder. Der er skønt dernede. Det er vist ved at være alt for længe siden, at jeg har været der..

  Reply
 • Catarina
  22. marts 2008 at 08:13

  Anita
  Det regner jeg med, de skriver det selv på deres hjemmeside. Men da jeg ikke har været der før, ved jeg det ikke.

  Det var en fed fornemmelse, specielt når man kommer til at kikke op og der så ligger én lige over hovedet på dig. 😀

  Reply
 • Catarina
  22. marts 2008 at 08:13

  Joan
  Du må en tur derned igen. Hvor lang tid tager det fra jer af?

  Reply
 • Bambi72
  22. marts 2008 at 09:44

  Ser ud til at I havde en hyggelig dag, midt i det triste vejr 😀

  Reply

Skriv en kommentar