Kompliment

17. april 2008

Jeg har lige fået et ovenstående. En af mine kollegaer sagde til en anden, imens han kikkede på mig;

Ja Catarina…..hun er altid i fredagshumør.

Det er da en dejlig en at få og så har han ret, jeg er faktisk altid i ret godt humør. Jeg lever nok lidt efter et citat jeg engang hørte, jeg kan desværre ikke huske hvem der sagde det, men det lyder således;

Meningen med livet…..kan sku da kun være, at vi har fået det fordi det skal leves.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Bambi72 17. april 2008 at 14:21

  Komplimenter er bare SÅ dejlige 😀

 • Reply Helle K. 17. april 2008 at 14:30

  Det er fandeme et godt citat!

 • Reply Joan 17. april 2008 at 17:13

  Godt citat!

  Er sikker på, at du er et dejligt menneske at være sammen med.

 • Reply Catarina 17. april 2008 at 20:57

  Bambi72
  🙂


  Helle K.
  Jeps 😛


  Joan
  Tak og det er jeg også sikker på du er, da du jo også altid er i godt humør. 😉

 • Skriv gerne en kommentar