Menu
Bageriet

Chokolade Biscotti

Når jeg nu ingen rabarber har måtte jeg finde på noget andet. For lækker sulten var jeg nu blevet. Jeg har længe haft en opskrift på Chokolade Biscotte liggende og nu måtte de afprøves. Opskriften er faktisk rørende nem og så smager de egentlig helt ok.

chokolade-biscotti

Ingredienser:
250 g mel
300 g sukker
100 g usødet cacao
5 æg
1 tstk. vanilla sukker
1 tstk. natron
1/2 tstk salt
100 g smuttede let hakkede mandler

Fremgangsmåde:
Ingredienserne blandes og sprøjtes fra en sprøjtepose ud i stænger (er lidt hårdt).
bages i 15 min. ved 180°, afkøles lidt (ca.5 min.), skæres i 2 cm brede stykker, bages igen i 20 min. ved 200°.

4 kommentar

  • Deborah
    28. april 2008 at 08:22

    Ja det lyder nemt! Må prøves engang, når der ikke står “skrump” med meget, meget store bogstaver foran mig hele tiden 🙁

    Reply
  • Catarina
    28. april 2008 at 16:53

    Deborah
    Ja det må du 🙂

    Reply
  • Sifka
    28. april 2008 at 20:36

    Nøj, dem må jeg prøve. De ser gode ud, men behøver man at bruge sprøjtepose??

    Reply
  • Catarina
    29. april 2008 at 06:28

    Sifka
    Næ en frysepose med hul går vel også – og hvis du er rigtig dygtig, kan du sikkert lægge det pænt, det kunne jeg bare ikke. 😉

    Reply

Skriv en kommentar