En pøl

29. april 2008

Min have er ikke længere til at kende, men det gør ikke noget, for jeg ved, at den bliver flot på et senere tidspunkt. Jeg har virkelig haft ondt af de fyre som har gået her i dag, det har helt sikker ikke været sjovt med al den regn. Lige nu minder haven mere om en mudderpøl end og en have og det er det de har arbejdet i. Det er tungt arbejde, selvom de har diverse maskiner til hjælp.

Sønnike tog senere ud af døren end jeg i morges og han nåede derfor lige, at fange da der kom en lastbil med kran og læssede alle drænrørene af.


~Sønnike som fotograf. Kameraet er hans mobil.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Bambi72 30. april 2008 at 07:32

    Hold da op, sikke en arbejdsplads din have er blevet… Glæder mig til at se hvor skøn resultatet bliver 😀

  • Reply Catarina 30. april 2008 at 12:03

    Bambi72
    Ja den hører ikke til i småtingsafdelingen. 😆

  • Skriv en kommentar