Menu
Skallebølle 2004-2021

Terrassepåbegyndelse

Lige for tiden er jeg mest optaget af vores haveprojekt, for det er altså ret spændende at komme hjem fra arbejde og se hvor langt de er komet. I dag har der været en vognmand og læsset fliserne og kantsten af og noget af terrassen er påbegyndt.


~Her et kik fra alrummets terrassedør

Nu holder anlægsarbejderne nok også Kristi Himmelfarts ferie lige som jeg selv gør. Så jeg må vente til på mandag med at følge arbejdet igen. Det er også ok med mig, for jeg må indrømme, at de har nået mere end jeg i min vildeste fantasi havde kunne forestille mig.

7 kommentar

 • Joan
  30. april 2008 at 17:58

  Det er spændende, at følge med i arbejdet. Det går hurtigt fremad ser det ud til. .

  Åhh det bliver godt, når det er færdigt 🙂

  Reply
 • Catarina
  30. april 2008 at 18:14

  Joan
  Det går faktisk hurtigt her oppe, jeg er spændt på når de begynder skråningen. 😉

  Reply
 • Valdemarsro.dk
  30. april 2008 at 22:03

  Det er rigtig spændende at følge med i arbejdet i din have. De når godt nok langt.

  Reply
 • Bambi72
  30. april 2008 at 22:04

  Ja det går stærkt, når der virkelig kommer fagfolk på 😀

  Reply
 • Catarina
  1. maj 2008 at 07:03

  Valdemarsro.dk
  Ja, men der er stadig lang vej. De regner med at det tager ialt ca. 4 uger.


  Bambi72
  Ja det gør det, men de har oj også nogle dejlige maskiner. 😉

  Reply
 • Marianne
  1. maj 2008 at 11:05

  Sikke en lækker terrasse i får, det bliver nok ynglingspladsen fremover 🙂

  Reply
 • Catarina
  1. maj 2008 at 13:51

  Marianne
  Det er en udvidelse af den eksisterende. Men jeg kommer til at elske den endnu mere end den gamle. 😛

  Reply

Skriv en kommentar