Hjemme igen

4. maj 2008

Fotoopgaven forløb planmæssigt og alle billederne på nær to blev gode så der er ikke noget at klage på.

De sidste par dage, når jeg er køre af bagvejen hjem, har jeg set at fårene på marken, ved den gule landejendom, en lille km herfra, har fået lam. På vej hjem fra kirken valgte jeg at kører bagvejen, da de er ret hyggelig og man spare en lyskurv og jeg nu havde jeg det store kamera ved hånden og tid havde jeg også så de små lam skulle altså foreviges.

Nu vel jeg lave mig en smoothie og så nyde resten af søndagen.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar