Hjemme igen

4. maj 2008

Fotoopgaven forløb planmæssigt og alle billederne på nær to blev gode så der er ikke noget at klage på.

De sidste par dage, når jeg er køre af bagvejen hjem, har jeg set at fårene på marken, ved den gule landejendom, en lille km herfra, har fået lam. På vej hjem fra kirken valgte jeg at kører bagvejen, da de er ret hyggelig og man spare en lyskurv og jeg nu havde jeg det store kamera ved hånden og tid havde jeg også så de små lam skulle altså foreviges.

Nu vel jeg lave mig en smoothie og så nyde resten af søndagen.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar