Jeg fik lov

11. maj 2008

Jeg var lige et smut nede ved den lille sø her tæt på. Jeg ved der holder en trane til, for jeg har set den flyve en rundtur for atter at dykke ned ved søen. Jeg så dog ingen trane i aften, men et par grønbenet rørhøns, som nu også er ret sjove at iagttage, hvis man altså får lov inden de smutter ud mellem sivene, de er jo lidt sky. Jeg fik lov!
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Ulme 11. maj 2008 at 22:50

    Så mange utrolig flotte bilder du har! 🙂

  • Reply Catarina 12. maj 2008 at 08:30

    Ulme
    Velkommen til og mange tak for roserne. 😉

  • Leave a Reply