Jeg fik lov

11. maj 2008

Jeg var lige et smut nede ved den lille sø her tæt på. Jeg ved der holder en trane til, for jeg har set den flyve en rundtur for atter at dykke ned ved søen. Jeg så dog ingen trane i aften, men et par grønbenet rørhøns, som nu også er ret sjove at iagttage, hvis man altså får lov inden de smutter ud mellem sivene, de er jo lidt sky. Jeg fik lov!

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Ulme 11. maj 2008 at 22:50

    Så mange utrolig flotte bilder du har! 🙂

  • Reply Catarina 12. maj 2008 at 08:30

    Ulme
    Velkommen til og mange tak for roserne. 😉

  • Skriv gerne en kommentar