Dejlig dag

14. maj 2008

Det var rigeligt at se til på jobbet, men ikke mere end jeg, i en af pauserne fik skrevet en mail, til en god veninde som ikke har det særligt godt for tiden. Hvor er det træls at hun bor i København og jeg ikke lige kan komme på besøg. Jeg håber et lille virtuelt kram fra mig hjælper bare en smule.

Vel hjemme var der virkelig gået til den af vores havemænd. Der ligge nu ikke en ærlig svelle nogen steder end i den kæmpe store container som næsten spærre vejen. I det hele taget er der temmelig rodet nede i foran.

Rod måtte være rod for i dag skulle Christian spille fodboldkamp. Det gik ikke helt stille af sig og Christian endte også med at lave straffe. Men det gik alligevel og Christian og fodboldkammeraterne vandt 4-2, ikke ringe konstaterede han tørt efter kampen.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

3 kommentar

 • Reply Bambi72 15. maj 2008 at 11:43

  Det skal være skidt, før det kan blive godt

 • Reply anjoe 15. maj 2008 at 17:33

  Nej det var ikke så ringe endda, skønt det på et tidspunkt godt nok var lidt træls 😉

 • Reply Catarina 15. maj 2008 at 18:50

  Bambi72
  Nemlig. 😉


  Anjoe
  Ja, men 2-3 uger så er det ok igen og jeg glæder mig. 😀

 • Skriv en kommentar