Menu
Haveomlægning / Kvindeliv

Dejlig dag

Det var rigeligt at se til på jobbet, men ikke mere end jeg, i en af pauserne fik skrevet en mail, til en god veninde som ikke har det særligt godt for tiden. Hvor er det træls at hun bor i København og jeg ikke lige kan komme på besøg. Jeg håber et lille virtuelt kram fra mig hjælper bare en smule.

Vel hjemme var der virkelig gået til den af vores havemænd. Der ligge nu ikke en ærlig svelle nogen steder end i den kæmpe store container som næsten spærre vejen. I det hele taget er der temmelig rodet nede i foran.

Rod måtte være rod for i dag skulle Christian spille fodboldkamp. Det gik ikke helt stille af sig og Christian endte også med at lave straffe. Men det gik alligevel og Christian og fodboldkammeraterne vandt 4-2, ikke ringe konstaterede han tørt efter kampen.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

3 Kommentar

 • Bambi72
  15. maj 2008 at 11:43

  Det skal være skidt, før det kan blive godt

  SVAR
 • anjoe
  15. maj 2008 at 17:33

  Nej det var ikke så ringe endda, skønt det på et tidspunkt godt nok var lidt træls 😉

  SVAR
 • Catarina
  15. maj 2008 at 18:50

  Bambi72
  Nemlig. 😉


  Anjoe
  Ja, men 2-3 uger så er det ok igen og jeg glæder mig. 😀

  SVAR

Skriv en kommentar