Menu
På tur

Underlig blomst

Jeg stødte på denne blomst på Røsnæs, og de to sjællænder vidste ikke hvad det var for én. Den er sådan lige til at få øje på og når man så ser den, kan man godt foran ledes til, at tro at det er resterne af en mælkebøtteskærm. Ved du hvilken blomst det er?

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Liselotte
  18. maj 2008 at 11:34

  Jeg tror det kunne være resterne af en kobjælde

  Reply
 • Catarina
  18. maj 2008 at 11:48

  Du har da ret Liselotte, det er da en afblomstret kobjælde. Tak for hjælpen. 🙂

  Jeg havde også fået fortalt, at der var mange kobjælder som var en blå blomst, og den faktisk er Danmarks giftigste blomst, men vi så ingen. Og det her forklare jo så hvorfor vi ikke så nogen….de var jo afblomstrede. 😉

  Reply

Skriv en kommentar