Underlig blomst

18. maj 2008

Jeg stødte på denne blomst på Røsnæs, og de to sjællænder vidste ikke hvad det var for én. Den er sådan lige til at få øje på og når man så ser den, kan man godt foran ledes til, at tro at det er resterne af en mælkebøtteskærm. Ved du hvilken blomst det er?
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Liselotte 18. maj 2008 at 11:34

    Jeg tror det kunne være resterne af en kobjælde

  • Reply Catarina 18. maj 2008 at 11:48

    Du har da ret Liselotte, det er da en afblomstret kobjælde. Tak for hjælpen. 🙂

    Jeg havde også fået fortalt, at der var mange kobjælder som var en blå blomst, og den faktisk er Danmarks giftigste blomst, men vi så ingen. Og det her forklare jo så hvorfor vi ikke så nogen….de var jo afblomstrede. 😉

  • Skriv en kommentar