Underlig blomst

18. maj 2008

Jeg stødte på denne blomst på Røsnæs, og de to sjællænder vidste ikke hvad det var for én. Den er sådan lige til at få øje på og når man så ser den, kan man godt foran ledes til, at tro at det er resterne af en mælkebøtteskærm. Ved du hvilken blomst det er?

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Liselotte 18. maj 2008 at 11:34

    Jeg tror det kunne være resterne af en kobjælde

  • Reply Catarina 18. maj 2008 at 11:48

    Du har da ret Liselotte, det er da en afblomstret kobjælde. Tak for hjælpen. 🙂

    Jeg havde også fået fortalt, at der var mange kobjælder som var en blå blomst, og den faktisk er Danmarks giftigste blomst, men vi så ingen. Og det her forklare jo så hvorfor vi ikke så nogen….de var jo afblomstrede. 😉

  • Skriv gerne en kommentar