Menu
Teknologi

Manualer

Normalt bruger jeg ikke manualer til ret meget, det skulle da kun lige være når en eller anden ting gå i stykker, så finder jeg manualen frem, for at se, om det er noget jeg selv kan gøre. Jeg er “learning by doing” typen, og det har altid fungeret udmærket.


~Nikon D60, 18-55 mm, f/5.6, 1/50 sek., ISO 400, Eksponeringskomp. +1.7.

Nu har jeg så købt det hersens nye kamera og har valgt, at jeg slet ikke vil bruge “AUTO” funktionen, men selv stå for blænden, lukkehastigheden og til deles eksponeringen. For at kunne alt det, har jeg været nød til at tage manualen i brug og sikke en overraskelse. Den manual der følger med mit Nikon, er fabelagtig skrevet, der er ikke noget, som er skrevet kryptisk eller uforståeligt, som manualer ellers har en tendens til.

Jeg her lært en masse ved at læse i denne her manual og indimellem bruger jeg den lidt som et opslagsværk så den er allerede ved at få æseløre. Jeg har heller ikke noget problem med, at finde alle knapperne på kameraet, også selvom jeg skulle få bind for øjnene.

6 kommentar

 • Leif
  26. maj 2008 at 22:47

  Godt at se, at du har købt et virkelig kvalitetskamera – Nikon Rules! 🙂

  Reply
 • Catarina
  27. maj 2008 at 06:41

  Leif
  Jeg vaklede mellem Nikon og Canon, men der var flere ting jeg synes bedre om ved Nikon end ved Canon. Og jeg har slet ikke fortrudt mit køb, det er et fantastisk kamera og jeg kan snildt forestille mig, at jeg skifter til et stører om nogle år. 😀

  Reply
 • Helle K.
  27. maj 2008 at 07:35

  Jeg har læst om Nikon D60 og jeg er sikker på, at du har købt en fantastisk kamera 🙂 Mit Nikon 8800 har jeg haft i 3 år og det har fungeret perfekt – selvom jeg ikke er så god til at bruge alle funktionerne, som du 🙂

  Reply
 • Catarina
  27. maj 2008 at 17:10

  Helle K.
  Jeg er i hvert til fald super glad for det. Har jo også kun hørt godt om Nikon. 😉

  Reply
 • Leif
  28. maj 2008 at 22:19

  Har du fået investeret i en ekstern blitz?

  Det er helt utrolig så stor forskel den gør i forhold til den indbyggede blitz!

  Jeg kan anbefale SB-600 blitzen 🙂

  Reply
 • Catarina
  29. maj 2008 at 06:07

  Leif
  Nej det var én af de ting jeg lige ville vente lidt med lige som et makro objektiv.

  En af mine kollegaer sagde at jeg skulle tage SB-600 eller SB-800 og hvis jeg havde mulighed for det så købe to.

  Men helt klart så skal jeg have en blitz, men jeg starter nok bare med at købe en ad gangen.

  Heldigvis er der både en fødselsdag og en jul i år. 😀

  Reply

Skriv en kommentar