Menu
Livet

Notesblok

På jobbet har jeg en notesblok, hvor jeg notere rigtig mange ting ned i og når den er fyldt bliver den gemt. I dag da jeg kom på job, startede jeg computeren op og slog telefonen til. Da jeg havde hentet min kaffe så jeg til min gru, at min notesblok ikke lå på mit bord.

Jeg spurgte alle i min nærhed om de havde set den. Ingen havde set den og jeg kunne mærke at en lettere panik sneg sig ind på mig, for hvad var det lige der stod i den og ville jeg nu glemme noget. Jeg må indrømme der kom et par ud af min mund.

Jeg sendte en mail ud i administrationen med en forespørgsel. Da der var gået mere end en time uden svar, hentede jeg en ny og denne gang skrev jeg navn på. Jeg havde dog ikke mere end lige skrevet sidste stavelse i mit navn, før en brødbetynget kollega, som jeg havde hjulpet, lige da jeg var mødt ind. Hun var kommet til at tage den da jeg hjalp hende, i den tro det var hendes egen.

Nu har jeg sørget for, at sådan noget ikke kommer til at gentager igen. Jeg har bestilt en notesblok hos Crumpler, for den ligner ikke de andres. Jeg skulle have købt den da jeg stod med den i hånden i lørdags, men da mente jeg ikke jeg fik brug for den.


~Den kan ses og så ligner den ikke nogens af mine kollegaers.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

11 kommentar

 • Perle
  27. maj 2008 at 20:49

  Den er godt nok fed!!! Jeg har som du også en notesblok der følger mig, men jeg plejer ikke at gemme den når den er fyldt ud.

  Åhr hvor er jeg fristet af, at bestille 😉

  Reply
 • Joan
  27. maj 2008 at 22:22

  Århh den side skulle jeg ikke se.. Jeg er forelsket.

  Reply
 • Kari
  27. maj 2008 at 22:28

  UPPPS, den er godt nok fed. Jeg elsker notesbøger, men nænner ikke at bruge dem. Det giver en sød lille samling lige nu, men jeg må da have en Crumpler med til samlingen!!

  Reply
 • Catarina
  28. maj 2008 at 06:26

  Perle
  De bliver kun gemt i ca. 1 år så ryger de ud. 😉


  Joan
  Ja der er rigtig mange ting der er dejlige, jeg har jo også den her taske derinde fra.


  Kari
  Det gode ved den her at man kan få refil, omslaget bliver sat over på en anden når den første er fuld. 😀

  Reply
 • Helle K.
  28. maj 2008 at 09:50

  Shock – at den sådan var væk, men godt, at den kom frem igen. 🙂

  Måske skulle jeg lade være med at kigge ind på de notesbøger – hvis de ligefrem smitter 😉

  Reply
 • Perle
  28. maj 2008 at 15:45

  Er den med linier eller? Synes ikke jeg kan finde den information nogle steder.

  Reply
 • Jonna
  28. maj 2008 at 17:08

  Pu ha må kunne give sved på panden hvis man ikke fandt den.
  Den ny ser smart ud.

  Reply
 • Catarina
  28. maj 2008 at 18:21

  Helle K.
  Det kommer an på om du har let til at blive smittet. 😆


  Perle
  Det kan jeg simpelthen ikke huske, men jeg skal nok lade dig det vide når de ankommer. 😉


  Jonna
  Jeg havde allerede fået en del sve på panden, den kunne heldigvis tøres af igen. 🙂

  Reply
 • Perle
  4. juni 2008 at 08:44

  Har du modtaget notesbogen? Tænkte jo lidt på de her linier 😉

  Reply
 • Catarina
  4. juni 2008 at 12:54

  Perle
  Nej ikke endnu, jeg er dog heller ikke blevet trukket for dem….måske jeg skal rykke efter dem. 😐

  Reply
 • Perle
  4. juni 2008 at 15:48

  Jeg har skrevet til dem, den er uden linier og man kan ikke få dem med, øv 🙁 Hvis man nu kunne putte en alm. blok ind vil jeg kunne bruge den. Jeg synes det er et fedt omslag og som du siger, så kan man ikke tage fejl af hvis det er 🙂

  Reply

Skriv en kommentar