Kaffeindtagelse

4. juli 2008

Jeg indtager kaffe i store mængder her til morgen, for jeg skal altså se om jeg ikke kan få øjne. Jeg kunne ikke falde i søvn i aften, nok fordi Søren ikke var hjemme, da han så endelig ko hjem, skulle vi jo også lige snakke lidt. Så det blev sent inden mine øjne lukkede sig. Men jeg skal se at blive frisk, for jeg har jo et arbejde som skal passes. Nu vil jeg sætte føntørreren på turbo og så finde lidt tøj at tage på. Motorvejen venter forude.

Kan I alle have en dejlig fredag. 😉
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Marianne 4. juli 2008 at 07:02

  Også en god dag og weekend til dig 🙂

 • Reply margrethe 4. juli 2008 at 07:58

  I lige måde – og tænk, når du kommer hjem i eftermiddag, så har du weekend 🙂

 • Reply Catarina 4. juli 2008 at 12:41

  Marianne
  Tak skal du have. 😉


  Margrethe
  Det er lige netop det jeg har. 😀

 • Leave a Reply