Menu
Livet

Kaffeindtagelse

Jeg indtager kaffe i store mængder her til morgen, for jeg skal altså se om jeg ikke kan få øjne. Jeg kunne ikke falde i søvn i aften, nok fordi Søren ikke var hjemme, da han så endelig ko hjem, skulle vi jo også lige snakke lidt. Så det blev sent inden mine øjne lukkede sig. Men jeg skal se at blive frisk, for jeg har jo et arbejde som skal passes. Nu vil jeg sætte føntørreren på turbo og så finde lidt tøj at tage på. Motorvejen venter forude.

Kan I alle have en dejlig fredag. 😉

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

3 kommentar

 • Marianne
  4. juli 2008 at 07:02

  Også en god dag og weekend til dig 🙂

  Reply
 • margrethe
  4. juli 2008 at 07:58

  I lige måde – og tænk, når du kommer hjem i eftermiddag, så har du weekend 🙂

  Reply
 • Catarina
  4. juli 2008 at 12:41

  Marianne
  Tak skal du have. 😉


  Margrethe
  Det er lige netop det jeg har. 😀

  Reply

Skriv en kommentar