Regn på ruden

8. juli 2008

Sider på jobbet og kan se ud af mit kontorvindue at det regner. Faktisk regner det ret så kraftigt, jeg håber også at det regner lige så meget 30 km i vestlig retning, for så får min have også lidt vand.

Fortsat god dag derude. 😉
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Marianne 8. juli 2008 at 11:38

  Det drypper mikro lidt her i hovedstaden, men det trækker op som om……Skal du ikke snart have ferie?

 • Reply Bambi72 8. juli 2008 at 11:45

  Hernede falder der med jævne mellemrum en byge… Og det nydes i stor stil 😀

 • Reply Helle K. 8. juli 2008 at 11:46

  Her er blå himmel – ok også skyer, men jeg overvejer en gåtur – jeg er bare lidt træt af at gå forbi den råbende nabo 😉 hun råber både efter barn og hund…

 • Reply Catarina 8. juli 2008 at 12:22

  Marianne
  Der er ikke så lang tid til jeg skal på ferie som der har været.

  Nu skinner solen og det er lidt lummert. 😉


  Bambi72
  Ja der er godt med lidt regn, bar ikke for alle dem som holder ferie herhjemme. 🙂


  Helle K.
  Så er et bar med at komme ud at gå, med sådan et fint vejr. Kan du ikke gå den anden vej. ?

 • Skriv en kommentar