Menu
Teknologi

På tirsdag på tirsdag

Ved flere lejligheder under vores sommerferie, har jeg savnet en rigtig god blitz. Den indbyggede der er på mit kameraet, er ikke så meget bevendt, selvom den er indstillelig. Nu har jeg bestilt den blitz som, siden jeg købte kameraet, har været på min ønskeseddel, nemlig en Nikon Speedlight SB-800. Jeg regner med at have den i hænderne, ja du har jo nok gættet det…….. på tirsdag. Det bliver så fedt!

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Helle K.
  4. august 2008 at 12:20

  Det bliver bare så fedt – tillykke. Jeg kan godt forstå, at du glæder dig 🙂
  Jeg har faktisk en ekstern blitz, men jeg er ikke så god til at bruge den…. grunden er vist, at man skal indstille inde i menuen på kameraet, at nu bruger man bliltz, så det føles lidt besværligt.

  Jeg har et ønske om et nyt kamera, og jeg har overbevist håndværkeren om nødvendigheden, så nu skal jeg bare lige finde økonimien til det 🙂

  Reply
 • Catarina
  4. august 2008 at 14:31

  Helle K.
  Umm det lyder spændende, jeg glæder mig til at se hvad du ender op med. 😉

  Reply

Skriv en kommentar