Interimistisk fotostudie

11. august 2008

..har jeg lige lavet og sat op her på mit kontor. Det virker skisme ret godt og lyset er heller ikke helt så ringe som jeg regnede med, selvom det er et ovenlys lysstofrør.

Jeg skal fotografere en del vareprøver, på produkter som er på vej ind i huset, men endnu ikke ankommet, når de er fotograferet, skal der laves et lille hæfte, så man let kan få et overblik. Hæftet skal være færdigt til i morgen eftermiddag, da firmaet får besøg af nogle kunder, som er interesseret i netop disse produkter.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Karin - Abildjyden 11. august 2008 at 16:21

  Du får det noget at se til, har du forberedt teksten, så det kun er billederne der skal “klistres” ind. Typisk med snævre deadline 😉

 • Reply Catarina 11. august 2008 at 17:14

  Karin – Abildjyden
  Ja sådan er det ofte, men det er også nogen gange det der er med til at gøre hverdagen lidt sjov. 😀

  Jeg er færdig med at fotografere og jeg mangkler bare at sætte det hele sammen og det kommer ikke til at tage så lang tid.

 • Reply Helle K. 11. august 2008 at 21:39

  Hvor spændende – sådan nogle opgaver har jeg altid elsket 🙂

 • Reply Catarina 12. august 2008 at 06:08

  Helle K.
  Ja hverdagen bliver så dejligt varieret. 😀

 • Skriv gerne en kommentar