Menu
Familieliv

USB

I slutningen af sidste uge kom Christian og sagde, at han havde brug for en større USB stick end den han havde. Han havde endda fundet en på nettet på 8 GB til sølle 201,- incl. forsendelse. Det synes vi var enormt billigt og blev enige om, at vi da lige så godt kunne bestille tre med det samme, for fragten var alligevel den samme, om der var én eller tre. pris pr. stk. kom nu ned i 162,-, rørende billigt.

I går ankom de så, i en ret stor papkasse, størrelsen på USB’erne taget i betragtning. Da jeg først havde fjernet de luftpuder der var i lå det tre USBér nede i bunden sammen men en følgeseddel.

usb

Lidt komisk at de ikke bare er puttet i en bobbleplastkuvert, den kunne så også have gået i postkassen, nu var vi nød til at hente pakke på posthuset.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Marianne
  30. august 2008 at 08:44

  8GB – det er godt nok vildt…..

  Reply
 • Catarina
  30. august 2008 at 09:40

  Marianne
  Ja til den pris.

  Reply
 • Helle K.
  1. september 2008 at 09:15

  Det var en rigtig god størrelse til billeder – hvis man er ude og vil gemme, eller skal have dem med et sted hen… vil du dele adressen?

  Reply
 • Catarina
  1. september 2008 at 12:06
 • Mogens Flinck Hansen
  2. september 2008 at 11:56

  Hej igen.
  Det minder mig om dengang hvor jeg bestilte frimærker hos Post Danmark over nettet, så jeg slap for at skulle på posthuset. Så skulle de komme næste dag. Nemt.
  Men. Jeg havde købt for mere end kr. 400,- så de måtte ikke bare smides ind. Der lå en seddel om at jeg kunne hente dem……. ja – på
  posthuset.
  De er sørme smarte… 😉
  Mogens

  Reply
 • Catarina
  2. september 2008 at 12:18

  Mogens
  Ja nogle ganger er systemerne altså ikke så smarte, eller også læser vi bare ikke det der står med småt. 😀

  Hils Helene og børnene.

  Reply

Skriv en kommentar