Menu
Livet

Morgenstund har guld i mund

Overskriften må siges at passe ualmindeligt godt på denne morgen. Sjældent har jeg set en så fantastisk solopgang som denne. Jeg stod i bryggerset og var ved at tænde for strygejernet, da jeg opdagede det fantastiske lys hele bryggerset var svøbt i. Da jeg kikke op og ud af vinduet havde nær mistet pusten. Det kan kun blive en god dag med sådan en start.

5 kommentar

 • Liselotte
  12. september 2008 at 08:26

  Hvor er det smukt 🙂

  God weekend til dig, når den engang går i gang 🙂

  Reply
 • Catarina
  12. september 2008 at 08:56

  Liselotte
  Også en god weekend til dig. 😛

  Reply
 • Helle K.
  12. september 2008 at 08:57

  Hvor vildt – der er jo ild i himlen på Fyn 🙂 Jeg har desværre ingen udsigt mod øst – den savner jeg fra den gamle adresse 🙂

  Reply
 • Bambi72
  12. september 2008 at 09:44

  Ja det er da virkelig et syn, der tyder på at dagen kun kan blive god 😀

  Reply
 • Catarina
  12. september 2008 at 11:47

  Helle K.
  Jeg elsker min udsigt der mod øst, den er en oplevelse næsten hjer dag. 😉


  Bambi72
  Indtil nu er der ikke andet end brede smil. 😀

  Reply

Skriv en kommentar