Morgenstund har guld i mund

12. september 2008

Overskriften må siges at passe ualmindeligt godt på denne morgen. Sjældent har jeg set en så fantastisk solopgang som denne. Jeg stod i bryggerset og var ved at tænde for strygejernet, da jeg opdagede det fantastiske lys hele bryggerset var svøbt i. Da jeg kikke op og ud af vinduet havde nær mistet pusten. Det kan kun blive en god dag med sådan en start.
- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

5 kommentarer

 • Reply Liselotte 12. september 2008 at 08:26

  Hvor er det smukt 🙂

  God weekend til dig, når den engang går i gang 🙂

 • Reply Catarina 12. september 2008 at 08:56

  Liselotte
  Også en god weekend til dig. 😛

 • Reply Helle K. 12. september 2008 at 08:57

  Hvor vildt – der er jo ild i himlen på Fyn 🙂 Jeg har desværre ingen udsigt mod øst – den savner jeg fra den gamle adresse 🙂

 • Reply Bambi72 12. september 2008 at 09:44

  Ja det er da virkelig et syn, der tyder på at dagen kun kan blive god 😀

 • Reply Catarina 12. september 2008 at 11:47

  Helle K.
  Jeg elsker min udsigt der mod øst, den er en oplevelse næsten hjer dag. 😉


  Bambi72
  Indtil nu er der ikke andet end brede smil. 😀

 • Skriv gerne en kommentar