Menu
Livet

Kære Tyv

Jeg troede jeg aldrig skulle møde dig eller dit arbejde. I går fik jeg set dit arbejde og er imponeret. Det er utroligt hvor stor umage du har gjort med at smide alt indhold fra skuffer og skabe ud på gulvet.

Du må også have været en glad mand da du cyklede væk fra vores hus, på Sørens cykel, med tasken fuld af ure og smykker. Med dig havde du også en del at værdi, bl.a. mit nye kamera med alt tilbehør og et par pc’er. Men du havde også ting med som ikke har andet end affektionsværdi. Dem kunne du godt have lade blive. Det var ting som Søren havde arvet fra sin far og som ikke kan erstattes.

Det var et kort, men temmelig rodet besøg og jeg håber ikke jeg skal have besøg af dig igen. Men hvis jeg skal, vil jeg gerne være hjemme så jeg kan byde dig indenfor til en stor røvfuld.

Hilsen
Catarina

PS. Det er da godt, at jeg har en pc på arbejdet, ellers havde du ikke kunne få dette brev.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

35 kommentar

  • Catarina
    9. marts 2010 at 17:00