Menu
Familieliv

Cirkus

Vores lille landsby havde besøg af Cirkus Astoria og selvfølgelig skulle vi op og se det. Det var rigtigt hyggeligt. Jeg ved god der er mange der ikke gider cirkus, for som de siger ”vi har jo set det hele før, og så på tv”, Ja det er rigtigt, men her drejer det sig om et lille cirkus og de optrædende/familien gør sig den allerstørste umage for, at jeg skal have nogle hyggelige timer. Og jeg og min familien fik nogle rigtige hyggelige timer.

Jeg er også at finde der i teltet, hvis Cirkus Astoria skulle komme forbi vores flække næste år.

6 kommentar

 • Madame
  17. oktober 2008 at 08:30

  Det er dejlige billeder fra jeres aften i cirkus! Jeg tror ikke, jeg har været i cirkus, siden jeg var barn – men der er jo en særlig stemning, som slet ikke kan mærkes på tv 🙂

  Reply
 • Catarina
  17. oktober 2008 at 08:51

  Madame
  Ja stemningen og duftene kan man ikke få igennen skærmen og så også at de stor lige der foran og optrådte. Der er alså noget andet at se det live. 🙂

  Reply
 • Helle K.
  17. oktober 2008 at 10:31

  Jeg er en af dem, som ikke elsker cirkus – jeg lader faderen og børnene gå selv – jeg har været med en enkelt gang og det fanger mig slet ikke. Ikke fordi jeg ser det på tv, for det gør jeg heller ikke. Jeg synes, det er synd for dyrene og det andet – tjah…
  Men det er dejligt, at I havde en god aften – det har min familie også altid – de skulle altid se et af de store og så det lille i nabobyen… men altså uden mig. Men nu er børnene så store, at de slet ikke gider mere.
  Jeg respekterer fuldt ud, at andre kan have andre interesser end mig, så jeg håber ikke, at mit indlæg er for surt 😉 sådan var det ikke ment.

  Reply
 • Perle
  17. oktober 2008 at 11:59

  Er jo heller ikke til cirkus, men synes alligevel, at dine billeder udstråler hygge. Det er det vigtigste.

  Har der været ‘ro’ i området mens cirkuset har været i byen? Ved at der har været indbrud i omkring 20 biler mens de var her. Ikke til at sige om det er dem, eller nogle der blot udnytter deres ankomst. Men surt at folk ikke kan lade andres ting være.

  Det var et sidespirng. God weekend C.

  Reply
 • Catarina
  17. oktober 2008 at 16:43

  Helle K.
  Ok det kan jeg godt følge dig i, altså det med dyrene. Jeg har det sådan lidt blandet med det, synes det er synd hvis de ikke har det godt, men hvis jeg kan se de er o, er det ikke anderledes for mig end det at have husdyr.

  Så glæder du dig til der kommer cirkus for så får du en friaften. (bare det var mig). Din kommentar opfatter jeg slet ikke som et surt opstød. Sådan nget ved jeg ikke vil komme fra dig. 🙂


  Perle
  Tak for det, det var også hyggeligt. 😀

  Her har der slet ikke været noget. Ikke hvad jeg har hort om. Det var da vildt med 20 biler. Det er pisse irriterende, at man ikke kan have sine ting i fred. Ja undskyld jeg bander, men det er altså træls at sådan noget sker.

  Du og familien må også have en dejlig weekend.

  Reply
 • Hege
  18. oktober 2008 at 11:02

  Så nydelige bilder du har tatt. Takk for det!

  Reply

Skriv en kommentar