Morgenstille

25. oktober 2008

Der er ikke noget som en stille lørdag, hvor de eneste lyde her i huset, er den sagte snurren fra vaskemaskinen som har fået æren af at vaske sengetøjet i dag. Og de små knitrende lyde brændeovnen afgiver.

Skyerne som hang blytunge over Fyn i går, har sluppet deres tag og givet plads til at solen kan få lov til at skinne. Dejligt! Luften er dog en anelse kølig, men det gør ikke så meget, det kræver som bare lidt ekstra tøj.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

5 kommentarer

 • Reply Olines 25. oktober 2008 at 08:51

  Du har ret, en stille lørdag morgen med masser af tid og en lang fridag i udsigt, det er godt.
  God lørdag til dig.

 • Reply Elizabeth H. 25. oktober 2008 at 09:17

  En stille lørdag?? Sådan en kan jeg ikke huske?? Min 5 årige og hendes veninde, vækkede mig her i morges kl. 06.14, gab.. men det er normalt for min yngste. Hun vågner tidligt – det gjorde hendes storebror også, da han var i hendes alder.

  Men jeg giver dig ret, at lyden fra brændeovnen (nu har vi så lige for nogle uger skiftet vores brændeovn ud med et pilleovn), er dejlig og og tider romantisk.

  Hilsen

  Elizabeth

 • Reply Catarina 25. oktober 2008 at 10:05

  Olines
  Tak og i lige måde. Jeg elsker at strække weekenden til det maximale. 🙂


  Elizabeth
  Jeg sender dig et par stille tanker i stedet. Håber den yngste, snart synes der er hyggeligt at blive liggende inde under dynen lidt længere end hun gør nu, så du også kan få en stille morgen. 😀

  Du må have en dejlig lørdag.

 • Reply Pia 25. oktober 2008 at 12:26

  Du har altså en misundelsesværdig udsigt, hold op jeg tror jeg ville hænge fast med min kaffe der på trappekanten, uanset vejret:)

 • Reply Catarina 25. oktober 2008 at 13:06

  Pia
  Den faldt jeg også for første gang jeg så huset. 😉

 • Skriv gerne en kommentar