Mandagen der forsvandt

Det er ikke så tit at jeg ligefrem oplever at en dag og aften nærmest forsvinder uden at jeg på det nærmeste forsvinder uden at jeg har fået talt rigtigt med familien. Men i går var sådan en dag. Jeg havde rimelig travlt på jobbet og tiden fløj afsted. Lige over middag modtager jeg en mail fra Proconsult, en software pakke og den Wacom digitizer jeg havde bestilt, var kommet hjem og lå klar til afhentning. Det var ting som jeg også fik stjålet under indbruddet, så det var en dejlig mail at få. Det betød dog, at jeg skulle igennem byen for at hente dem, ikke en stor omvej, men en omvej med nærmest stillestående trafik.

Vel hjemme skulle jeg lige prove den nye pen og have prdnet et par andre småting inden jeg skulle friskes og atter skulle ud af døren. Chefen for vores UK afdeling er på besøg i firmaet et par dage, og vi var et par stykker som skulle tage os af ham i aftes. Da han er vegetar, og vi ikke bare ville spidse ham af med en salat, var der bestilt bord på Restaurant Kvægtorvet, som altid lever op til forventningerne. De havde også lavet en dejlig fire retters menu til vore engelske kollega og vi valgt så fire retter ud de fem retter, som efterårs menuen bestod af. Vi fik:

Grillet KamMusling & ristet JomfruHummer i saftige Urter
med gule Ærter, Timian og PumperNikkel med Sennep og Rødbede

VelfærdsHane med KalveBrissel, Rørhatte og Estragon,
stærke Madagascar-Beder, Kantareller og RapsOlieCreme

Rådyr / Dådyr / Kronvildt – “bare det er dansk” –
med Kvægtorvs-Waldorff, ParmesanKartoffel og DyreGlace

Marengs med støbt HasselNøddeCreme
og issede BlåBær med Rosmarin

Vi sluttede en rigtig hyggelig aften, med masser af god engelsk humor, af med kaffe. Derefter var det vist på tide vi kom hjemad, da vi jo alle skal op og være klar i dag også.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
8 thoughts on “Mandagen der forsvandt”

 • Det er skønt med sådan en travl dag fyldt med gode oplevelser – engang imellem 🙂
  Den der plade, den kunne jeg godt tænke mig at prøve – og måske eje 😉

 • Anne
  Nææ mærkelig nok er jeg enormt frisk, egent dejligt – det er ski nok fordi jeg er så ung. 😆


  Madame
  Det var en rigtig hyggelig travl dag. 😉


  Åh ja det kan du tro. Det er lidt letter at lave grafik med sådan en end med tastaturet musen. Jeg har nemlig ingen ekstern mus, bruger meget genvejstaster. På jobbet har jeg også kun haft sådan en pen de sidste 5 år. 🙂


  Helle K.
  Jeg elsker min pen, når jeg laver grafiske opgaver. Jeg vil ikke bytte for en gammeldags mus. Den giver flere skader en godt er. 😀


  et cetera
  Menuen, var fantastisk lækker og nøje afmålt, så man ikke sad der og var mæt efter 2. ret. 🙂


  Elizabeth
  Du skulle prøve den, den er god. Den ligger lige ved TV2- 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.