Langsom morgen

16. november 2008

Jeg lå længe i sengen og bare nød at jeg ikke skulle stå op. Jeg lå og lyttede til de små lyde som Søren lavede. Han fyldte brænde i brændeovnen og strøg en tændstik. Derefter gik han i køkkenet og satte kaffe over.

soendagssol
~Jeg nåede lige at fange solen inden den gik i skjul.

Nu er kaffen færdig og jeg fik den serveret med et dejligt godmorgenkys. Solen har lige været forbi, men jeg tror den blev genert, for nu skjuler den sig atter bag skyerne. Umm sådan en dejlig langsom søndag morgen er lige til at blive forelsket i.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

5 kommentarer

 • Reply Liselotte 16. november 2008 at 09:53

  En langsom søndag er det bedste der findes. En god én af slagsen til dig, håber jeg 🙂

 • Reply Anne, Mandagspigen 16. november 2008 at 10:03

  vores laaangsomme søndag, hører til den hurtige af slagsen…i dag afholdes 2x fødselsdag og vi lægger hus til…og gæsterne kommer lige om lidt…men nyd din søndag,jeg vil nyde min 🙂

 • Reply Catarina 16. november 2008 at 10:15

  Liselotte
  Tak skal du have, jeg er helt sikker på den bliver god. God søndag til dig også. 🙂


  Anne
  Puha der er knald på hos jer. Tillykke med fødselsdagene til dem der nu har fødselsdag. Håber I alle får en dejlig søndag. 🙂

 • Reply Karin - Abildjyden 16. november 2008 at 21:16

  Dit billed fortæller meget, selv om solen er ved at gemme sig fanger jeg en god portion optimisme, det er præcis det en langsom morgen giver…. Jeg er vild med en langsom morgen. Jeg har brug for minimum 1 ud af 7, især her i vinter perioden.
  Jeg ønsker dig en god arbejdsuge.

 • Reply Catarina 17. november 2008 at 06:41

  Karin
  Jeg er for det meste positiv – hvorfor skulle jeg være andet. 🙂

  Jeg elsker mine morgner og specielt da langsomme.

 • Skriv gerne en kommentar