Menu
Teknologi

Den gode mandag

Da jeg i går var inde i Søstrene Grene, for at købe hyacintglas, men de havde ikke nogen. Jeg gik så i Sinnerup, det tidligere Bahne da jeg mente de også kunne have nogen. Det havde de om end det var en anden pris end i Søstrene Grene. Jeg købt to som nu står og pynter på langbordet.

Jeg smuttede også lige ind i Tante Grøn efter noget garn til de dersens pulsvarmere/håndledsvarmere og er som også kommet i gang med at hækle. Jeg tror dog jeg bliver nød til at trævle op, da jeg vist har hæklet lidt for stramt.

På vej tilbage til bilen, kom jeg forbi Click i Vestergade. Dem som kender mig, ved at det er en af mine favorit forretninger fordi de ansatte er yderst kompetente og meget hjælpsomme. Jeg måtte lige ind da jeg har prøvet at stå og fotografere i mørke, med lang lukketid og timeren sat til, netop for ikke at komme til at ryste med kameraet når jeg trykker på udløseren. Men en timer på 10 sec. Er ikke optimal, jeg kan selvfølgelig sætte intervallet ned, men det giver stadig ikke det ønskede resultat. I Click spurgte jeg hvad en fjernbetjening (Nikon ML-L3)kostede, jeg var overbevist om at sådan en kostede en formue. Men der tog jeg fejl, den kostede kun 279,-, så den røg lide med hjem.

En dejlig frimandag. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

10 kommentar

 • Madame
  18. november 2008 at 07:42

  Det lyder rigtig smart med en fjernbetjening! Og sikke nogle dejlig køb du gjorde – dine hyacintglas er rigtig smukke. Min mor havde altid hyacinter, som hun selv drev frem fra løg før jul, så de minder mig om min barndom …

  Reply
 • Olines
  18. november 2008 at 07:45

  Åh, jeg bliver helt misundelig. Du bor tæt på Tante Grøn! Jeg elsker den butik. Når arbejdet kalder mig på de kanter er det en fast tradition at jeg besøge den. De har så mange lækre ting og garnet, uha hvor kan jeg blive inspireret derinde! God fornøjelse med pulsvarmerne.

  Reply
 • Helle K.
  18. november 2008 at 08:02

  De er smukke de glas 🙂
  Jeg troede ikke, at du var til håndarbejde? 😉
  Der var en fjernbetjening med til mit kamera – den har jeg brugt, når jeg selv skulle med på et billede – måske skulle jeg prøve næste gang jeg fotograferer i mørket?

  Reply
 • Jonna
  18. november 2008 at 08:34

  Du har da oplevet gode ting på din fridag, dejligt med et rent hus og friske blomster.

  Reply
 • Anne, Mandagspigen
  18. november 2008 at 09:31

  Fjernbetjening…nu ved jeg hvad jeg (også) skal have på julegaveønskesedlen. 😀
  Hyacinter…og jeg er ikke så gode venner, de er smukke, men dufter for kraftigt, så jeg nyder jeres hyacintbilleder rundt omkring i blogland i stedet 🙂

  Reply
 • Karolina
  18. november 2008 at 10:42

  En lille ting og giver så meget glæde 🙂

  Reply
 • Karin - Abildjyden
  18. november 2008 at 16:13

  Hvor er de smukke dine hyacinter, jeg kan dufte dem helt her over til mig (hihi).

  Hvor underligt at en fjernbetjening ikke koster mere, mange andre små løsdele koster altid vildt meget.

  Ønsker en dejlig tirsdag sen eftermiddag og aften.

  Reply
 • Catarina
  18. november 2008 at 17:11

  Madame
  De dufter faktisk ikke så kraftigt som jeg kunne ønske mig.


  Olines
  Det er nu ikke en af mine yndlings, men hyggelig er den nu. Jeg tror heller ikke at jeg kommer til at handle der tit, for med mine evner ud i håndarbejde, så kommer det her projekt til at tage tid. 😆


  Helle K.
  Jeg er skam slet ikke til håndarbejde, men jeg vil have sådan nogle håndleds/pulsvarmere og den eneste måde jeg kan få dem på, er så alt lave dem selv. Jeg er lidt spændt på resultatet og de problemer jeg sikkert løber ind i, når jeg tommelfingeren. 😀

  Du skal da helt klart bruge fjernbetjeningen til nat/aften billeder med lang lukketid. 🙂


  Jonna
  Det var en rigtig dejlig begivenhedsrig mandag. Det er sådan en fridag skal forme sig.


  Anne
  Den er så uundværlig. Jeg har bandet over at skulle sætte timeren, når det var nu jeg ville fotografere.

  Mine hyacinter dufter faktisk ikke så meget som jeg husker de skulle, men for nogle er den smule sikker nok. 😉


  Karolina
  Utrolig ja. 😆


  Karin
  Jeg kunne godt ønske de duftede lidt mere. Jeg var også forbavset over prisen og det var endda med batteri. 🙂

  Tak for de gode ønsker, du ønskes også en dejlig aften.

  Reply
 • KATJA
  19. november 2008 at 13:47

  Jeg ELSKER også hyacinter ! Har forskellige glas til dem, men sætter dem også i andre ting; jeg har lige nu to i en firkantet (retangulær) vase – det ser fint ud, synes jeg 😉
  Men jeg vil spørge dig om , hvordan du undgår at de store bloklys løber ned på dit fine bord ?

  Reply
 • Catarina
  19. november 2008 at 16:36

  Katja
  Firkantet stager – sådan nogen har jeg ikke set før, de lyder spænnende. 🙂

  Mine lys de løber faktisk aldrig. Heller ikke selvom vi lyfter ud og de derved står i træk. Jeg gør ikke noget specielt, det er bare almindelige blocklys fra Fakta. 😉

  Reply

Skriv en kommentar