Menu
Livet

Hvad brevpakken indeholdte

Jeg tog på posthuset som noget af det første efter jeg havde fået fri, for at hente pakken som var forsøgt afleveret i går. Jeg var så spændt, at jeg vare mere end tæt på at flå bobbel-plast-kuverten op mens jeg stod deroppe. Men jeg gjorde det ikke. Jeg ventede pænt til jeg kom hjem. Og sikke en overraskelse.

pakke

Prøv lige at se, en stor pose hjemmelavede pebernødder fra min kære veninde Gitte og hendes dejlige unger. Og sikke en dejligt brev der fulgte med pebernødderne. Tusinde tak for de dejlige nødder, de skal nok få ben at gå på, men det er I vel ikke i tvivl om, vel. 🙂

4 kommentar

 • Karin - Abildjyden
  19. november 2008 at 17:11

  Jeg bliver varm om hjertet, en meget smuk tanke fra din veninde. Jeg kan tænke mig til, hun vil få en varm tanke hvergang tænderne bliver sat i en pebernød 😉

  Velbekomme

  Reply
 • Catarina
  19. november 2008 at 19:35

  Karin
  Tak 🙂 Du kan tro jeg vil sender hen de mange varme og god tanker.

  Reply
 • Marianne
  20. november 2008 at 17:03

  Mums – siger jeg bare og så er du vist klar til december 🙂

  Reply
 • Catarina
  20. november 2008 at 17:56

  Marianne
  Når december kommer er der da ikke flere. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar