Hvad brevpakken indeholdte

19. november 2008

Jeg tog på posthuset som noget af det første efter jeg havde fået fri, for at hente pakken som var forsøgt afleveret i går. Jeg var så spændt, at jeg vare mere end tæt på at flå bobbel-plast-kuverten op mens jeg stod deroppe. Men jeg gjorde det ikke. Jeg ventede pænt til jeg kom hjem. Og sikke en overraskelse.

pakke

Prøv lige at se, en stor pose hjemmelavede pebernødder fra min kære veninde Gitte og hendes dejlige unger. Og sikke en dejligt brev der fulgte med pebernødderne. Tusinde tak for de dejlige nødder, de skal nok få ben at gå på, men det er I vel ikke i tvivl om, vel. 🙂

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Karin - Abildjyden 19. november 2008 at 17:11

  Jeg bliver varm om hjertet, en meget smuk tanke fra din veninde. Jeg kan tænke mig til, hun vil få en varm tanke hvergang tænderne bliver sat i en pebernød 😉

  Velbekomme

 • Reply Catarina 19. november 2008 at 19:35

  Karin
  Tak 🙂 Du kan tro jeg vil sender hen de mange varme og god tanker.

 • Reply Marianne 20. november 2008 at 17:03

  Mums – siger jeg bare og så er du vist klar til december 🙂

 • Reply Catarina 20. november 2008 at 17:56

  Marianne
  Når december kommer er der da ikke flere. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar