Så kan jeg lidt igen

26. november 2008

I går nåede jeg lige ind i Tante Grøn. Jeg var vist ikke den eneste der have fået den idé. De af jeg som har været i Tante grøn, ved at butikken ikke hører til de store, men heller ikke er lille. Jeg vil tro vi på et tidspunkt i går, var en 15 stykker derinde og med to ekspedienter, var der rigeligt at se til for dem. Jeg fik næsten ondt af dem, men alle de spørgsmål de fik stillet.

garn1

Jeg fandt hvad jeg kom efter og stillede mig tålmodig i kø, for at betale for mine vare. Den var heller ikke af de små og jeg måtte vente i ca. 10 minutter før det blev min tur. Men jeg havde jo ingen hastværk, så det gik nok. Det er nok værre for dem der skal hjem og hente børn.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

 • Reply Pernille 26. november 2008 at 17:19

  Det ser lækkert ud. glæder mig til at se resultatet.
  Rigtig god fornøjelse 🙂

 • Reply Catarina 26. november 2008 at 19:03

  Pernille
  Jeg glæder mig til at komme i gang me endnu et par pulsvarmere. 😀

 • Skriv en kommentar