Menu
DIY

Så kan jeg lidt igen

I går nåede jeg lige ind i Tante Grøn. Jeg var vist ikke den eneste der have fået den idé. De af jeg som har været i Tante grøn, ved at butikken ikke hører til de store, men heller ikke er lille. Jeg vil tro vi på et tidspunkt i går, var en 15 stykker derinde og med to ekspedienter, var der rigeligt at se til for dem. Jeg fik næsten ondt af dem, men alle de spørgsmål de fik stillet.

garn1

Jeg fandt hvad jeg kom efter og stillede mig tålmodig i kø, for at betale for mine vare. Den var heller ikke af de små og jeg måtte vente i ca. 10 minutter før det blev min tur. Men jeg havde jo ingen hastværk, så det gik nok. Det er nok værre for dem der skal hjem og hente børn.

2 kommentar

 • Pernille
  26. november 2008 at 17:19

  Det ser lækkert ud. glæder mig til at se resultatet.
  Rigtig god fornøjelse 🙂

  Reply
 • Catarina
  26. november 2008 at 19:03

  Pernille
  Jeg glæder mig til at komme i gang me endnu et par pulsvarmere. 😀

  Reply

Skriv en kommentar