Slowmotionmorgen

16. december 2008

Jeg er ikke hurtig denne tirsdag morgen. Alt foregår ligesom i slowmotion og jeg synes jeg går unødig mange gange omkring mig selv, for at klare de simpleste ting. Jeg håber ikke dagen fortsætter på den måde, for så bliver det eddermane en lang dag. 😉

Slowmotionmorgen

God tirsdag. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Heidi 16. december 2008 at 06:55

  Det kender jeg godt. Det sker jævnligt for mig, og så er jeg nødt til at ty til små sedler, for ellers glemmer jeg alting. Men dejligt at høre at jeg ikke er den eneste, der sommetider lider af dette “syndrom”. ;o)

  • Reply Catarina 16. december 2008 at 07:53

   Heidi
   Tak for tippet med sedlerne, det kan være jeg bliver nød til at ty til dem hvis det er noget som kommer til at gentage sig. 😆

 • Reply Belle Blues 16. december 2008 at 11:52

  Hmm, så længe der ikke er noget MEGET vigtigt, man skal nå, så kan det da være helt okay med sådan et “slowmotion-state-of-mind” ind imellem.. kunne jeg godt bruge. Send lige et par slowmotion-dage min vej, tak!! 🙂

  • Reply Catarina 16. december 2008 at 13:12

   Belle Blues
   Heldigvis forsvandt den er slowmotion fornemmelse da jeg kom på motorvejen (måske du har fået den). Og jeg er heldigvis også så normal som jeg nu kan bliver her på jobbet. 😆

  Skriv gerne en kommentar