Menu
Livet

Lidt af et tilbud

Vores Chef i UK, har nu for tredje gang spurgt, om jeg ikke kunne komme over og arbejde hos ham i et halvt års tid, men alle gangene har mine chefer sagt nej. For det første fordi jeg ikke helt kan undværes her i så lang tid og for det andet, fordi jeg endnu ikke er udlært. 😉 Hvis jeg ingen forpligtigelser havde her, havde det som været meget sjovt, at komme til York i et halvt års tid. Jeg har jo tidligere arbejdet i UK for SAS, det var i mine helt unge dage, tilbage i 1989-1990.

4 kommentar

 • Marianne
  18. december 2008 at 12:49

  Nogen gange Catarina – så skal man måske bare springe ud i det – eller måske ikke 🙂

  Reply
  • Catarina
   18. december 2008 at 13:12

   Marianne
   Ved du hvad – jeg rejste og boede faktisk meget uden for Danmark da jeg var yngre, så på den måde har jeg fået min lyst styret. Nu har jeg en familie at tage hensyn til og jeg har ike lyst til at skulle undvære dem i så lang tid.

   Selvom jeg ville komme hjem indimellem så er det ikke længer et liv for mig. 🙂

   Reply
 • Tina - omme i London
  18. december 2008 at 22:55

  Uanset om du vil eller kan, saa er det da lidt fedt at faa tilbuddet. 🙂

  Reply
 • Catarina
  19. december 2008 at 06:18

  Tina
  Det er lige det – jeg er nemlig meget glad for at de rent faktisk mener jeg kan bruges derover og har lyst til at have mig derover. Det er det der er det fede ved tilbuddet. 😀

  Reply

Skriv en kommentar