Sne over hele linjen

Åh som det dog pynter derude men en gang sne. Jeg ville ønske det var kommet bare én da før, så jeg rigtig havde tid til at nyde det. Det startede med at sne, da det var ved at blive mørkt, så det er så som så med nydelsen.

Den første sne

Nu håber jeg at det bliver ve og at jeg kan nå at nyde endnu mere i morgen. Ungerne på vejen er også ude med kælk og flyverdragter. Og ud fra deres hvin, så lyder det som om de hygger sig noget så herligt.

Børn i snen

Hvem der var barn igen. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
11 thoughts on “Sne over hele linjen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.