Ikke nu

21. januar 2009

Jeg er vågen med en hals som i højre side er ret så tyk og lidt øm. Hvor er det altså baret træls. Der er nok ikke andet for en at jeg i dag, må iføre mig en ekstra klud om halsen og så drikke masser af kamillete. Jeg synes ikke jeg har lyst til skulle bøvle med ondt i halsen. Jeg skal bare være klar til lørdag, hvor der er blog-træf i København.

Nå, det var den kamillete og halstørklædet jeg kom fra.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Anne 21. januar 2009 at 07:24

  Kamillete, halstørklæde, sugetabletter og hvad der ellers må til
  “Vi ses altså lørdag i København” !¨
  God bedring 🙂

 • Reply Olines 21. januar 2009 at 08:24

  Øv. Men hvis du passer godt på dig selv, så kan du forhåbentlig være klar til lørdag.
  God bedring.

 • Reply Helle K. 21. januar 2009 at 08:50

  God bedring 🙂

  • Reply Catarina 21. januar 2009 at 09:29

   Alle
   Tak for ønskerne om god bedring. Jeg sidder her på jobbet med en stor kande kamillete og halstørklæde og prøver at drikke halsen tilbage til normal tilstand. Det skal nok lykkedes – håber jeg. 🙂

  Skriv en kommentar