Ikke nu

21. januar 2009

Jeg er vågen med en hals som i højre side er ret så tyk og lidt øm. Hvor er det altså baret træls. Der er nok ikke andet for en at jeg i dag, må iføre mig en ekstra klud om halsen og så drikke masser af kamillete. Jeg synes ikke jeg har lyst til skulle bøvle med ondt i halsen. Jeg skal bare være klar til lørdag, hvor der er blog-træf i København.

Nå, det var den kamillete og halstørklædet jeg kom fra.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Anne 21. januar 2009 at 07:24

  Kamillete, halstørklæde, sugetabletter og hvad der ellers må til
  “Vi ses altså lørdag i København” !¨
  God bedring 🙂

 • Reply Olines 21. januar 2009 at 08:24

  Øv. Men hvis du passer godt på dig selv, så kan du forhåbentlig være klar til lørdag.
  God bedring.

 • Reply Helle K. 21. januar 2009 at 08:50

  God bedring 🙂

  • Reply Catarina 21. januar 2009 at 09:29

   Alle
   Tak for ønskerne om god bedring. Jeg sidder her på jobbet med en stor kande kamillete og halstørklæde og prøver at drikke halsen tilbage til normal tilstand. Det skal nok lykkedes – håber jeg. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.