Menu
Livet

Ikke nu

Jeg er vågen med en hals som i højre side er ret så tyk og lidt øm. Hvor er det altså baret træls. Der er nok ikke andet for en at jeg i dag, må iføre mig en ekstra klud om halsen og så drikke masser af kamillete. Jeg synes ikke jeg har lyst til skulle bøvle med ondt i halsen. Jeg skal bare være klar til lørdag, hvor der er blog-træf i København.

Nå, det var den kamillete og halstørklædet jeg kom fra.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Anne
  21. januar 2009 at 07:24

  Kamillete, halstørklæde, sugetabletter og hvad der ellers må til
  “Vi ses altså lørdag i København” !¨
  God bedring 🙂

  Reply
 • Olines
  21. januar 2009 at 08:24

  Øv. Men hvis du passer godt på dig selv, så kan du forhåbentlig være klar til lørdag.
  God bedring.

  Reply
 • Helle K.
  21. januar 2009 at 08:50

  God bedring 🙂

  Reply
  • Catarina
   21. januar 2009 at 09:29

   Alle
   Tak for ønskerne om god bedring. Jeg sidder her på jobbet med en stor kande kamillete og halstørklæde og prøver at drikke halsen tilbage til normal tilstand. Det skal nok lykkedes – håber jeg. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar