Er jeg klar?

26. januar 2009

I dag skal jeg have sidste del at CRM kurset. Når jeg i eftermiddag går ud af døren til kursuslokalet, skal jeg være i stand til at undervise mine kollegaer i systemet. Et jeg klar? Selvfølgelig er jeg klar! De kan bare komme an og det gør de første 4 allerede på onsdag.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

5 kommentarer

 • Reply Helle K. 26. januar 2009 at 08:42

  Du ønskes en god mandag – med et godt kursus.
  Det bliver da sjovt at undervise – ikke?

 • Reply Madame 26. januar 2009 at 08:47

  Jeg håber, du får en god kursusdag, Catarina! Dejligt at læse, at du går på med krum hals – og allerede skal undervise i overmorgen 🙂

 • Reply Jonna 26. januar 2009 at 09:07

  Det bliver da sjovt at prøve, så ha en god dag.

 • Reply Karolina 26. januar 2009 at 09:15

  Det skal nok blive sjovt tror jeg. God mandag 🙂

 • Reply Catarina 27. januar 2009 at 00:58

  Helle K.
  Tak skal du have. Det bliver lidt sjovt at nå dertil at skulle se om det fungere i praksis. 😀


  Madame
  Jeg er lidt spændt, men det skal nu nok gå. 🙂

  Jonna
  Tak skal du have og i lige måde. 😉


  Karolina
  Tak du, ja det tror jeg også-

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.