1. undervisningsdag

Nøj hvor er jeg spændt på hvordan det går, det første hold her til morgen, er jo en slags prøveklud, for de andre hold, som følger i morgen og i næste uge. Jeg har fået manualen og den er rettet til, så den passer til vores afdeling. Den skulle være let forståelig, både for de auditive og de visuelle, da den er en blanding af tekst, skærmbilleder og eksempler. Der ud over, sidder hver enkelt ved en pc, så tingene kan afprøves i praksis.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
6 thoughts on “1. undervisningsdag”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.