1. undervisningsdag

28. januar 2009

Nøj hvor er jeg spændt på hvordan det går, det første hold her til morgen, er jo en slags prøveklud, for de andre hold, som følger i morgen og i næste uge. Jeg har fået manualen og den er rettet til, så den passer til vores afdeling. Den skulle være let forståelig, både for de auditive og de visuelle, da den er en blanding af tekst, skærmbilleder og eksempler. Der ud over, sidder hver enkelt ved en pc, så tingene kan afprøves i praksis.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Helle K. 28. januar 2009 at 07:00

  God fornøjelse med alle guldkornene – som du garanteret har i posen til dem 🙂

  • Reply Catarina 28. januar 2009 at 15:18

   Alle
   Det gik rigtig godt med undervisningen, jeg fik sågar også ros for min tålmodighed, hvilket jeg normalt ikke har ret meget af. 😉

   Jeg er nu ikke nervøs for de næste 4 undervisningsdage, de skal såmænd også nok gå godt. 😀

 • Reply Madame 28. januar 2009 at 07:28

  Det lyder spændende – rigtig god fornøjelse 🙂

 • Reply Susanne 28. januar 2009 at 08:31

  Det klarer du i en ruf dér ;o)

 • Reply Madame 29. januar 2009 at 07:40

  Kære Catarina, der er blogtræf den 28/3, se evt. hos Marianne, og det kunne være så dejligt at se dig igen:
  http://mariannesmening.blogspot.com/2009/01/endnu-en-mand-i-min-favn.html

 • Reply Catarina 29. januar 2009 at 18:17

  Madame
  Det lyder rigtigt godt. 😀

 • Leave a Reply