Menu
Teknologi

SAMSUNG NC10 på en søndag

Endelig lader det til at vi får solen at se her på Fyn, eller i hvert fald hvor jeg befinder mig. Det er efterhånden ved at være mange dage siden den sidst har beriget mig med dens glans.

solsondag

Dette søndagsindlæg er helt og holdent skrevet på ”den lille nye”. Selv billeder er redigeret på den. Som standart bliver den lille solgt med 1gb ram, men da jeg ved at Windows XP kan klare op til 3gb ram, valgte jeg at få PROconsult, der hvor jeg købte den, til at skifte den ene ram ud med 2gb. Jeg ville selvfølgelig gerne have haft 3gb i, men da der kun er én sokkel og man endnu ikke an købe ram andet end i 1, 2, 4 osv, måtte jeg nøjes med 2gb.

Office 2007 er nu installeret og det kører også upåklageligt. Jeg kan af gode grunde ikke kører min Adobe CS4 på den lille, da processoren ikke kan klare den opgave. Så den nøjes jeg med at have på den store. Den er også mere behagelig at arbejde ved, når det drejer sig om sådanne opgaver. Jeg har som erstatning for CS4, downloadet Paint.NET. Det kan sagtens bruges selvom det ikke kan læse Nikons RAW filer. Der er sågar et plugin som laver runde hjørner på billederne, men de er ikke så kønne som den Action jeg bruger i Photoshop, så den vil jeg ikke bruge. Jeg vil derimod lade billederne være med skarpe hjørner, på den måde kan jeg også se hvilke billeder der kommer fra hvilken computer.

Alt i alt må jeg sige at jeg er yderst tilfreds men min SAMSUNG NC10 og kan da varmt anbefale den.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

9 kommentar

 • Anita
  8. februar 2009 at 10:01

  Det lader til at være en lille perfekt ‘fætter’ til lillemanden her i huset, når den gamle stationære skal på pension 😉

  Reply
 • Catarina
  8. februar 2009 at 10:15

  Anita
  Hvis han skal bruge den til at spille WOW og nogle af de spil der er oppe i tiden og spille over nettet, så er den langt fra stor nok. Jeg tror ikke nogle af vores unger, kunne klare sig med denne. 🙂

  Men hvis det bare er til lektier, mail og surfen, så er den perfekt. 😀

  Reply
 • Susanne
  8. februar 2009 at 13:37

  Den lyder fantastisk, din lille nye. Må man være så fri at spørge, hvad sådan en fætter koster?
  Fortsat god søndag til dig.

  Reply
 • Mikkel
  15. februar 2009 at 08:46

  navnet på den er ikke.. den lille, den har et navn…: samsung nc10 netbook

  og jo den kan godt spille wow uden lagg, gå på youtube.com og søg efter nc10 wow

  Reply
  • Catarina
   15. februar 2009 at 09:33

   Mikkel
   Hvis du ser overskriften så er jeg helt klar over hvad min netbook hedder, (SAMSUNG NC10)at jeg skriver ”den lille” referere bare til, at den er min den lille pc, da jeg har en større bærbar også.

   https://www.catarina.dk/2009/02/06/en-lille-ny/

   Reply
 • Catarina » Blog Archive » UK klar
  31. marts 2009 at 19:59

  […] pakket i morgen. Pas og billetter er klar til at komme i tasken og det sammen er min lille fikse SAMSUNG NC10. Tre dage i UK venter […]

  Reply
 • Sifka
  4. april 2009 at 18:03

  Jeg er gået dig i bedene. Jeg opdagede, at du havde købt en lille ny, da jeg researchede lidt rundt på nettet. Det er godt kram. God lørdag.

  Reply
 • Catarina
  4. april 2009 at 18:16

  Sifka
  Den lille er blevet min fortrukne og jeg bruger den hele tiden. Den store bruger jeg kun når jeg har vigtigt fotoopgaver eller grafiske opgaver, ellers ikke.

  Og du har helt ret – det er godt kram. 🙂

  Også en god lørdag til dig.

  Reply
 • Catarina » Blog Archive » Jeg breder mig
  21. september 2009 at 15:21

  […] billeder ved den 17” bærbare og der ser så min side en smule ”klein” ud, men på min lille netbook, så det egentlig ok ud. Nu har jeg så ændret størrelsen, så den på den store skærm ser […]

  Reply

Skriv en kommentar