Menu
Dagligdagen / Motion

Også varme baller

De fleste af dem jeg kender løber i løbetights uden noget inde under og det er yderst behageligt. Jeg prøvede i starten af min ”løbekarriere” at løbe en 10 km med g-streng, det er ikke noget jeg ønsker for andre. Jeg siger kun et ord. Av!

Nå men nu hvor det er vinter og frost, plejer det også at være ok, med ingenting, men de dage hvor det har blæst en ”halv pelikan”, har jeg godt kunne mærke at det nok var en kende for koldt for underlivet, så den inderste trøje er blevet trukket godt ned i tights’en, uden at det helt har hjulpet.

Jeg købte så et par FALKE løbe trus/bokser, i går da Christian og jeg var i Kolding Storcenter. I dag havde jeg dem så på for første gang. Wauw siger jeg bare, sikke en forskel. De formår, trods det tynde materiale, at holde mig varm hele vejen rundt også på ballerne. 😉 De er alle pengene hver og jeg skal ud og have et par mere. Tænk at et så lille stykke tøj, kan gøre så stor forskel.

14 kommentar

  • Catarina
    19. oktober 2012 at 11:20