Menu
Familieliv

Skorstensfejeren gik en tur

I morges skulle vores skorstensfejer komme og feje skorstenen både inde fra ovnene, og ude i skorstenslugen som findes i bryggerset. Jeg ventede og nød min morgenkaffe sammen med Christian som var ved at spise morgenmad.

Ganske pludseligt og uden nogen form for bank, gik bryggersdøren op. Jeg smuttede ret hurtigt ud for at se hvem det var. Det var så skorstensfejeren. Jeg sagde godmorgen, han gryntede og fortsatte forbi mig ind i stuen med en sæk og kosten. Han arbejdede flittigt og da han var færdig, gik han atter ud i bryggerset og lukkede gøren for at ordne skorstenslugen. Der går en rum tid og pludselig hører jeg atter bryggersdøren gå. Jeg tænkte at skorstensfejeren nok skulle ned i bilen og hente noget, så jeg ventede….og ventede……og ventede. Til sidst gik jeg hen til vinduet, blot for at konstatere at min kære snaksagelige skorstensfejer var kørt. Nå – det er åbenbart ikke nødvendigt at sige noget når man forlader huset.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

11 kommentar

 • Bambi72
  10. marts 2009 at 19:13

  Det var sgu da en spøjs skorstensfejer I har der *GG*

  Reply
 • Jonna
  10. marts 2009 at 19:22

  Han lyder da ikke helt almindelig, kunne da godt have gryntede da han gik.

  Reply
 • Madame
  10. marts 2009 at 19:37

  Det var virkelig ikke særligt høfligt af ham …

  Reply
 • Helle K.
  10. marts 2009 at 19:41

  Min skorstensfejer ser sød ud – og han taler gerne – og han siger farvel – og din skorstensfejer er nok bare genert 😉

  Reply
 • Catarina
  10. marts 2009 at 19:41

  Bambi
  Ja han er ski lidt for sig selv. 🙂


  Jonna
  Ja ikk’ 😆


  Madame
  Ja jeg har aldrig oplevet noget lignende.

  Reply
 • Catarina
  10. marts 2009 at 19:44

  Helle K
  Ups du smuttede lige inden om. 🙂

  Hvis han i en alder at 40+ stadig er så genert, så synes jeg han skal arbejde med det, for et hej og et farveller, kræver ikke det store. 😉

  Kan du ikke bare sende din søde skorstensfejer ned til Fyn, så må du godt låne min. 😀

  Reply
 • pernillepaa1
  10. marts 2009 at 20:48

  Det lyder da som om at han havde en total dårlig dag,den skorstensfejer, ikke særlig høflig mand 🙂

  Reply
 • Søren (Kbh)
  10. marts 2009 at 21:07

  Altså Catarina iflg. teksten skulle du jo være hoppet ud af
  vinduet, ikke også;) klik og hør melodien også-hi-hi….
  http://festklaveret.dk/tekst.php?id=179

  Reply
 • Catarina
  11. marts 2009 at 12:56

  Pernille
  Håber han er i et bedre humør næste gang. 🙂


  Søren
  Det var måske derfor han ikke var i så godt et humør. 😀

  Reply
 • Jens
  11. marts 2009 at 17:10

  Hmmm, sikken en uhøftlig skorstensfejer! Man må da godt være sådan bare en lille smule høflig, når man skal ind i andre menneskers hjem!

  Reply
 • Catarina
  11. marts 2009 at 18:05

  Jens
  Ja det er da det mindste man kan forlange, men sådan er det åbenbart ikke hos ham her. Men så ved jeg det da til en anden gang. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar