Menu
Livet

Håndarbejdsmesse

I denne weekend er der håndarbejdsmesse i Vissenbjerghallerne og da jeg vidste at Anne ville være at fine der, begav jeg mig over middag op til Vissenbjerg. Hold da op hvor var der mange mennesker og der var parkeret biler så at sige alle steder hvor der var plads til en bil.

Håndarbejdsmesse

Jeg har heldig der lige blev en ledig plads ved bagere, kun et par minutters gang fra hallerne. Jeg fik smidt Peugeoten ind og gik mod hallerne. Da jeg havde betalt, begav jeg mig rundt for at se på alle udstillerne. Der var nogle som fangede min interesse mere end andre.

Håndarbejdsmesse

Da jeg nåede ind i hal to, så jeg standen fra Sorø og der, lige midt i menneskemylderet stod Anne. Vi snakkede kanske kort inden nu måtte tilbage til saksen. Senere da jeg egentlig var på vej ud, rendte jeg ind i Sebastian og Daniels mormor og moster, som havde tage turen til Fyn, for at besøge messen. Det var som altid hyggeligt lige at snakke med dem og jeg fik også lige en hilsen med hjem.

Vel hjemme er jeg blevet en hæklenål, et par strikkepinde str. 10 og noget meleret garn rigere. Måske det ender med et lille tørklæde, hvem ved.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Anne
  15. marts 2009 at 18:29

  Det var så dejligt du lige nåede forbi…Tak for besøget 🙂

  Reply
 • Catarina
  16. marts 2009 at 06:25

  Anne
  Jeg skulle jo lige hilse på dig, når du nu var i nabolaget. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar