Håndarbejdsmesse

14. marts 2009

I denne weekend er der håndarbejdsmesse i Vissenbjerghallerne og da jeg vidste at Anne ville være at fine der, begav jeg mig over middag op til Vissenbjerg. Hold da op hvor var der mange mennesker og der var parkeret biler så at sige alle steder hvor der var plads til en bil.

Håndarbejdsmesse

Jeg har heldig der lige blev en ledig plads ved bagere, kun et par minutters gang fra hallerne. Jeg fik smidt Peugeoten ind og gik mod hallerne. Da jeg havde betalt, begav jeg mig rundt for at se på alle udstillerne. Der var nogle som fangede min interesse mere end andre.

Håndarbejdsmesse

Da jeg nåede ind i hal to, så jeg standen fra Sorø og der, lige midt i menneskemylderet stod Anne. Vi snakkede kanske kort inden nu måtte tilbage til saksen. Senere da jeg egentlig var på vej ud, rendte jeg ind i Sebastian og Daniels mormor og moster, som havde tage turen til Fyn, for at besøge messen. Det var som altid hyggeligt lige at snakke med dem og jeg fik også lige en hilsen med hjem.

Vel hjemme er jeg blevet en hæklenål, et par strikkepinde str. 10 og noget meleret garn rigere. Måske det ender med et lille tørklæde, hvem ved.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anne 15. marts 2009 at 18:29

    Det var så dejligt du lige nåede forbi…Tak for besøget 🙂

  • Reply Catarina 16. marts 2009 at 06:25

    Anne
    Jeg skulle jo lige hilse på dig, når du nu var i nabolaget. 🙂

  • Leave a Reply