Menu
Livet

En god opgave

Jeg smutter i Birmingham i dag. Vi (firmaet) deltager/udstiller på en kongres derover og har i den sammenhæng lavet et rejseraangementtilbud til vores kunder. Der er en del som har valgt at tage med os derover og vi tager alle afsted senere på dagen.

Jeg har ikke det store produktkendskab og kan derfor ikke bidrage med så meget på sådan en udstilling. Så min officielle opgave er, nu da jeg har fået nyt job og ansvarsområde, at fotografere andre stande og standinventar, som vi evt. kan bruge som inspiration til evt. fornyelse af vores egen stanmateriale. Jeg glæder mig rigtig meget til at se hvilke løsninger der findes på markedet.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Helle K.
  1. april 2009 at 11:54

  Sikke en FED opgave – god tur 🙂

  Reply
 • Jens
  1. april 2009 at 15:50

  Rigtig god tur og god fornøjelse. Jeg håber at I også får tid til at se jer lidt omkring og have lidt kvalitetstid sammen! De har sikkert nogen gode pubber i Birmingham! Man kunne jo kalde det teambuilding! 😀

  Reply
 • Helle Koed
  1. april 2009 at 20:38

  Rigtig god tur… Det lyder spændende og håber du får en masse ud af turen! 🙂

  Reply
 • Catarina
  2. april 2009 at 06:43

  Helle K.
  Det er det og mange tak. 😀


  Jens
  Jeg tror kun jeg når at få set det miliø som findes inden får et par kilometer, da Birmingham vist er den anden største by i UK. Men lidt har også. 🙂


  Helle Koed
  Tak skal du have og ja det håber jeg også. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar