Menu
Livet / På tur

En by vågner

Jeg vågnede tidligt, men ikke specielt udhvilet her i Birmingham. Jeg besluttede mig for at en løbetur ville gøre underværker, både for krop og sjæl.

Der er altså noget helt særligt at være i en by når den vågner. At kunne løbe på fortove, stræder og pladser uden se andre end det arbejnde folk. At kunne sige ”morning” til skrællemændene, få et vink og et nik fra gadefejerne og se et stort næsten tandløst smil på de hjemløses beskidte ansigt, når man løber i gennem den tunnel, de har bruget som sovested denne nat, og samtidig smiler og siger ”god morning”, så er det jeg bliver glad i låget og føler at vi alle er ét.

Grå og disert Birmingham

Dagen er grå og ikke den mindste smule af solen er at se, men det gør dog ikke så meget, for det meste af min dag skal alligevel foregå indedøre.

Nu vil jeg smutte ned og få en smule morgenmad, inden dagens opgave skal tage sin begyndelse. Go’ dag derude. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Annette
  2. april 2009 at 09:04

  Hej Catarina

  Det er dejligt med sådan en morgentur – man bliver så dejlig frisk og alting virker altid så dejligt bagefter en frisk løbetur.

  Ha’ en rigitg god dag 🙂

  Reply
 • anjoe
  2. april 2009 at 16:00

  At tage en løbetur, mens byen vågner, kan ganske rigtigt give specielle oplevelser. For snart mange år siden morgenluntede jeg dagligt ved 6-tiden, oftes ad samme rute, og jeg fik en pæn del hilsende bekendte, de fleste bilister, men det var hyggeligt 😉 Til gengæld havde jeg stort set alt for mig selv, når jeg tog en ekstra tur ved 23-tiden…

  Reply
 • Søren (Kbh)
  2. april 2009 at 19:15

  Tak for en menneskelig beskrivelse af, hvordan du henter energi igennem en morgenløbetur. Du er jo derovre med kolleger, så her sender jeg en lille film om teamwork:)
  http://www.powerofteamworkmovie.com/

  Reply
 • Catarina
  3. april 2009 at 08:08

  Annette
  Jeg elsker når jeg når at løbe om morgenen. På hverdage er det meget sjældent jeg når det. 🙂


  Anjoe
  Ja det er sjovt som byens folk der om morgenen er anderledes. Når byen er vågen, er der ikke længere nogen som gider sige godmorgen. 🙂


  Søren (Kbh)
  Ja jeg er sammen med mine dejlige kollegaer og dem her over fra, så det er med at holde gang i energien. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar