Menu
Livet / Teknologi

Sikke noget l…

Kære deltager.

Vi må med beklagelse meddele, at vores tropiske fotoworkshop desværre må udskydes, på grund af frafald.

Vi planlægger at gennemføre en ny workshop senere i 2009. Den endelige dato ligger endnu ikke fast, men vi håber at kunne vende tilbage med datoen i løbet af kort tid. Du er på forhånd garanteret en plads på den næste fotoworkshop, men da vi ikke kan oplyse datoen endnu, har vi valgt at tilbagebetale deltagergebyret.

Når vi har den nøjagtige dato, skriver vi til dig igen, og du kan så fortælle os, om du stadig har lyst til at deltage. Osv osv.

Øv altså, nu havde jeg lige glædet mig til de to dage i næste uge. Nu må jeg finde ud af om jeg alligevel holder fri eller flytter de to feriedage til en andre dage. Det er skisme svære beslutninger på sådan en almindelig mandag. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

7 kommentar

 • Søren (Kbh)
  6. april 2009 at 18:40

  Efter du nu har genindført enevælden/slaveriet til DK må det være en voldsom “streg i regningen”:)
  Vi må trykke på knap for at du er beslutningsdygtig også på en mandag;)
  http://thedogpaddler.com/RandomUploads/StupidButton/stupidbutton.htm

  Reply
 • Catarina
  6. april 2009 at 19:29

  Søren
  Det var bestemt ikke det jeg regnede med. Men jeg må affinde mig med at sådan nget kan ske. 🙂

  Jeg har besluttet at jeg bruger påsken til at beslutte mig i. Så den røde knap får fred. 🙂

  Reply
 • Leif
  6. april 2009 at 22:03

  Øv, øv og atter øv, Catarina 🙁

  Reply
 • Anne Mette Toft
  10. april 2009 at 10:07

  Ej, hvor ærgeligt

  Reply
 • Catarina
  11. april 2009 at 07:59

  Anne Mette Toft
  Ja det var ikke lige det jeg havde regnet. Men jeg håber at jeg har tid, når det næste kursus starter op. 🙂

  Reply
 • […] på tropisk fotoworkshop i Randers Regnskov den 16. Og 17. april, men det blev jo som bekendt aflyst på grund af frafald. Nu har jeg imidlertid fået endnu mail og denne gang med positivt indhold. Kære […]

  Reply

Skriv en kommentar