Menu
Livet

Shop amok

.. blev det ikke til. Men sønnike og jeg har været et smut i Rosengårdscentret da sønnike både havde gavekort til det ene og det andet. Vi var åbenbart ikke de eneste der havde valgt at tilbringe denne regnfulde lørdag middag derude. Aldrig har holdt så lang væk som jeg gjorde i dag, men på trods af de mange mennesker, var køerne ikke længere end normalt. Funny.

Rosengårdscentret

Vi fik ikke brugt alle pengene på gavekortene, men til gengæld fik han afprøvet sit nye MasterCard og det virkede, så han var glad. Sønnike fik et par T-shirts og et par DVD film, det var som dele hele.

Ankelbind

Jeg fik også et par småting, bl.a. et ankelbind, som skal støtte min ankel, når jeg begynder at løbe igen. Desuden fik jeg købet en lille gave som jeg skal gi’ væk i næste weekend.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

3 kommentar

 • […] jeg havde fået pakke mine indkøb af vejen, tog jeg mig lige sammen efter jeg kom hjem fra og fik bikset dej sammen til […]

  Reply
 • Bot
  17. maj 2009 at 13:38

  Glæder mig at se at du fik købt ankelbind 🙂
  Har du så været afsted på lille tur ?

  Go søndag

  Reply
 • Catarina
  18. maj 2009 at 06:22

  Bot
  Jeg har endnu ikke været ude, da den stadig ikke er helt ok. Jeg håber da at jeg senere på ugen kan komme afsted. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar