Menu
Livet

1. dag

I dag er det min første dag som arbejdsløs. Lidt underligt, sådna at sige det højt for en selv, men sandt, er det. Jeg skulle meddele mit jobcenter at jeg var ledig, så det gjorde jeg i formiddags. Nu skulle man tro at jeg lige smuttede ind til Odense og ordnede det, da der kun er 12 km til centrum. Men det gjorde jeg ikke, for vi bor 200 m uden for Odense Kommune og dermed hører til Assens Kommune og dermed er mit lokale jobcenter placeret i Glamsbjerg, 22 km fra min bopæl.

Smukt på landet

Jeg er glad for jeg har bil, for ellers havde det været noget af en rejse, selvom det var en meget køn kørertur, så havde den nok ikke været lige så smuk, hvis jeg skulle havde været med to rutebiler og have bruget 1 1/2 time i transport, hver vej, for en 10 mintters snak.

Glamsbjerg Jobcenter

Men for pokker hvor er de søde og imødekommende sådan et sted, ikke at jeg havde regnet med andet, eller… jow det havde jeg, for man hører jo så meget… men det gælder bestemt jobcentret i Glamsbjerg. Nu er alt på plads og fagforeningen, sender nogle papir som jeg så skal udfylde og returnere. Rimeligt nemt.

6 kommentar

 • Bente
  1. juli 2009 at 17:08

  Tja, der er jo ved at komme mange i jobkøen igen, så Jobcentrene får nok mindre tid til at behandle ledige som jaget vildt – heldigvis! Jeg har et par veninder, der har været ledige i løbet af de senere år, og det har ikke været fornøjeligt (hverken på den ene eller anden måde).

  Velkommen til det ‘nye liv’ – og pøj pøj med jobsøgningen 🙂 .

  Reply
 • Catarina
  1. juli 2009 at 17:28

  Jow tak skal du have Bente 🙂 , jeg regner (håber) ikke med at det bliver så svært, kald mig bare naiv, men jeg har sådan en følelse i maven som siger, jeg hellere må nyde sommeren mens jeg kan. 🙂

  Det er netop de skæmmende eksempler som du nævner jeg også har hørt, men tiderne har ændret sig også sådan et sted. 🙂

  Reply
 • Karin
  2. juli 2009 at 10:03

  Jeg vil lige ønske dig knæk og bræk med det “nye” liv.

  Det er ikke sjovt at hører de forskellige skræmmekampagner. Jeg tror ikke du vil føle dig som jaget vildt, der er ikke den samme tid, som der har været.

  Jeg vil håbe for dig, din periode som arbejdssøgende, bliver en posetiv oplevelse. Og du når i mål med et drømmejob.

  Reply
 • Catarina
  2. juli 2009 at 14:10

  Karin
  Mange tak skal du have. Det bliver en spændende periode jeg er i gang med. Et hvert job jeg tager, er som udgangspunkt ønskejobbet, eller ville jeg ikke tage det. 😀

  Reply
 • Olines
  20. juli 2009 at 22:06

  Jeg har holdt en kort pause her fra Blogland og ser derfor først nu, at du har sagt dit job op.
  Hvor er det en flot beslutning at træffe. Stor respekt for, at du følger din mavefornemmelse og for, at du har opbakningen til, at tage det store skridt det helt sikkert må have været.
  Jeg er sikker på, at du nok skal finde det nye drømmejob.

  Reply
  • Catarina
   21. juli 2009 at 19:33

   Olines
   Tak for din kommentar. Ja det var en stor beslutning, men velovervejet. Jeg regner ikke med at det bliver et problem at finde et job, men nu står den lige på et par måneders ”ferie”. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar